Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

HEDEF MUTLAK ŞAMPİYONLUK!

HEDEF MUTLAK ŞAMPİYONLUK!

 

Hafta başında Ordu’ya gelerek Yönetim Kuruluyla toplantı yapan 52 Orduspor Futbol Kulübü Başkanı Şükrü Bodur, yeni dönem için transfer hazırlıklarını ve yeni sezonda hedeflerini açıkladı.

TRANSFER KOMİTESİ BELİRLENDİ

Yapılan toplantıda Yönetim Kurulu ile transfer komitesini belirlendiğini belirten Başkan Şükrü Bodur, “Transfer Komitesi olarak ben, 2. Başkan Bahtiyar Köksal, Yönetim Kurulu Üyemiz Önder Okur, Teknik Direktörümüz Sinan Bayraktar, İdari Menajerimiz Berk Karamustafa, Genel Müdürümüz Hüseyin Yüce’den teşekkül etmiştir.” Dedi.

Sağlık nedenlerinden dolayı ayrılan İdari Menajer Dursun Karamustafa’nın yerine  İdari Menajer olarak Berk Karamustafa seçildi.

KADRO SİNAN BAYRAKTAR’A

Teknik Direktör Sinan Bayraktar’la yeni dönem hedefleri ve politikaları da belirlenen toplantıda, İç ve dış transferde teknik heyetin çalışma kadrosunu tespit etmek, belirlemek tamamen Sinan Bayraktar’a verildi. Yönetim ve transfer komitesinin bu belirlemeler ve tespitler doğrultusunda hareket edeceği belirtildi.

TRANSFER ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR

Mutlak şampiyonluk hedefiyle yeni sezona başlayacaklarını duyuran Başkan Bodur, “2020-2021 futbol sezonunda 2. ve 3. Liglerin  18 Eylül 2020 tarihinde başlayacağı duyumlarını aldık. Tüm hazırlıklarımızı bu tarihe kadar bitirerek sezonu mutlak şampiyonluk parolası ve hedefiyle başlayacağız. Bu günden itibaren iç ve dış transfer çalışmaları başlayacaktır. “ dedi. Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.6 ° / 11.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu