Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

HEDEF YOK!

HEDEF YOK!

HEDEFTEN UZAKLAŞTI!

Misli.com 3.Lig’de mücadele eden 52 Orduspor Futbol Kulübü, üst üste yaşadığı puan kayıplarıyla birlikte sezon başında koyduğu hedeften oldukça uzaklaştı.

Haftalardır rakiplerine puan dağıtan 52 Orduspor Futbol Kulübü’nde Adıyaman 1954 Spor galibiyeti heyecan yaratmıştı. Ancak deplasmanda aldığı Silivrispor yenilgisiyle bu heyecan da fazla sürmedi.

“GİDEBİLDİĞİMİZ YERE KADAR GİDECEĞİZ”

Adıyaman 1954 Spor galibiyeti ardından açıklamada bulunan 52 Orduspor Futbol Kulübü Başkanı Şükrü Bodur da, “Çok önemli bir maçı kazandık ve artık yolumuza bakacağız. Gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz, burası neresi olur bakacağız. Adıyaman 1954 Spor maçı gibi oynarlarsa sezonu iyi bir yerde bitiririz.” ifadelerini kullanmıştı.

“SEZONUN SONUNU GÖRMEK İSTİYORUZ”

Üst üstte alınan puan kayıpları ile birlikte artık hedef konuşmadığını da sözlerine ekleyen Bodur, “Daha önce 5 karşılaşmada hep alttaki takımlarla oynamıştık ve rahat kazanmamız gereken maçlarda şanssızlık yaşayarak puanlar kaybetmiştik. Artık yolumuza bakacağız. Artık hedef olarak konuşmak istemiyoruz, biz sadece sezonun sonunu görmek istiyoruz.” açıklamasını yapmıştı. Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.6 ° / 11.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu