Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

?HEDEFİMİZ 2017?DE DAHA YEŞİL BİR ALTINORDU?

 ?HEDEFİMİZ 2017?DE DAHA YEŞİL BİR ALTINORDU?

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Belediye olarak gece gündüz demeden çalıştıklarını kaydetti.

Altınordu Belediyesi Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü, kente yeni yeşil alanlar kazandırmaya ve eski parkların yenilenmesi çalışmalarına devam ediyor.

2016 yılı hedeflerinde yer alan 30 Km sıcak asfalt çalışmasının hızla devam ettiğini kaydeden Başkan Tekintaş, yaptığı açıklamada; “Dört koldan tüm müdürlüklerimizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Beton yol, asfalt ve baskı beton kaldırım çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bunun yanında şehrimizde yeşil alanlarımızı artırmayı hedefliyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor. 

Bilindiği üzere kısa süre önce 4 parkımızın yer teslimini yaptık. Bu parklarımızda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.Bunun yanında yeni yapılan 5 parkımıza eski Belediye Başkanlarımızın ve Milletvekillerimizin de isimlerini meclis kararımızla vermiştik. O isimler Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz tarafından parklara asıldı. Bununda mutluluğunu yaşıyoruz. Şirinevler Mahallesi Ulukent Sitesi yanındaki  parka Ordu Eski Milletvekili merhum Harun Çakır, Cumhuriyet Mahallesi'ndeki Baran Sitesi yanındaki parkta Eski Ordu Milletvekili merhum Kemal Şensoy, Şahincili Mahallesi'ndeki Şahintepesi Sitesi yanındaki parkta Ordu Eski Belediye Başkanı Halit Kahraman, Akyazı Mahallesi'nde Gökkuşağı Sitesi yanı parka yine Ordu Eski Milletvekili ve Belediye Başkanı merhum Kazım Türkmen'in isimleri yaşatılacak. Biz bu millet için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Onların duasına ve desteğine ihtiyacımız var.” Şeklinde konuştu.? 

  HÜRSES



  • Perşembe 28.8 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı