Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

HEM ŞEHRE HEM DE GÖNÜLLERE DOKUNUYOR

HEM ŞEHRE HEM DE GÖNÜLLERE DOKUNUYOR

 

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören üreten ve yarışan şehirlerle rekabet eden sadece kendine yeten değil bölgesinde marka ve model bir şehir için “Vizyonu Dünya Kenti Altınordu” hedefiyle gece gündüz demeden sürdürdüğü çalışmalarının yanı sıra gönüllere dokunmayı da hiç ihmal etmiyor.

‘İnsana hizmet ve Hürmet Eden Belediyecilik’ anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Başkan Tören, şehre ve insana sadece hizmeti yeterli görmüyor aynı zamanda hizmetle birlikte hürmeti de olmazsa olmaz kabul ediyor. Hayata geçireceği vizyon projelerle şehrin ve insanların kaderini değiştirmek isteyen Başkan Tören, bütün bunları yaparken gönüller yapmayı da hiç ihmal etmiyor.

 

Her fırsatta Altınordu’lularla bir arada olmaya özen gösteren Başkan Tören gittiği mahalle ziyaretlerinde vatandaşlardan büyük bir ilgi ve destek görüyor. Altınordu’yu karış karış gezmeyi sürdüren ve her gün mutlaka ya şehir merkezinde bir caddede, sokakta, esnaf ziyaretinde yada kırsal mahallelerde olan Başkan Tören, hafta sonu gerçekleştirdiği Osmaniye, Yaraşlı ve Oğmaca mahalle ziyaretleriyle ilgili olarak sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarda; “Büyüklerimizi yerinde ziyaret etmek, mahallelerimizin var olan sorunlarını yerinde dinlemek, yapılan hizmetleri görmek, eksik kalanları tamamlamak, belki bugüne kadar düşünmediğimiz ama ortaya çıkan ihtiyaca göre düşünmemiz gereken yeni hizmetler noktasında Mahallelerimizin muhtarları ve mahalle sakinlerinin beklentilerini taleplerini dinlemek üzere rutin olarak mahalle ziyaretleri gerçekleştiriyoruz.

BAŞKAN TÖREN: “MÜTEVAZI OLDUKÇA YAŞANMAYA DEĞER ŞEHİRLER KURABİLİRİZ”

Mahallelerimizde gördüğüm birlik beraberlik ve kardeşlik ruhundan son derece mutluyum. Mütevazı oldukça yaşanmaya değer şehirler kurabiliriz. Biz göreve geldiğimiz ilk gün ‘Değişmeyeceğiz, ulaşılamaz olmayacağız, milletin adamı olacağız, kibirlenmeyeceğiz, hiç kimseyi ötekileştirmeden kuşatıcı ve kapsayıcı siyaset dili ve anlayışıyla gönül belediyeciliğinin gereğini nizasız fasılasız ayrımsız yapacağız’ demiştik. Allah’a hamdolsun ki sözlerimizde mahcup olmadık.

 

Bu şehri hedeflerine ulaştırıncaya kadar oturmayacağız, durmayacağız gece-gündüz çalışmaya ve hizmet etmeye devam edeceğiz. ‘Bütün şehir eşit hizmet’ anlayışımızla 92 mahallemizin sorunlarını kaynakları etkin ve verimli kullanarak doğru planlama ve kalıcı adımlar atarak bir bir çözmeye, insanlarımızın sıkıntı ve beklentilerine dokunmaya çözüm üretmeye devam edeceğiz “açıklamasında bulundu.

Başkan Tören ziyaretlerinde mahallelerde bulunan yaşlı ve engellilere özel ilgi gösterirken şehit ailelerini ve gazileri de hiç yalnız bırakmıyor. Haber: Soner ÖZDEMİR

 



  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli