Bugün, 20 Eylül 2024 Cuma

“HEP BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ”

“HEP BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ”

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Gazilerimiz, milletimizin bağımsızlık mücadelesinin sembolü ve onuru olduğunu ifade eden Başkan Tepe, “gerek savaş meydanlarında, gerekse barış dönemlerinde gösterdikleri cesaret ve fedakârlık, bizlere daima ilham vermektedir. Onlar, vatan sevgisinin, cesaretin ve fedakârlığın en güzel örneklerini sergileyerek, bizlere onurlu bir miras bırakmışlardır. Her bir gazimiz, bu toprakların varlığı için gösterdiği özveriyle, milletimizin yüreğinde sonsuz bir saygı ve minnetle yer edinmiştir. 

Bugün, gazilerimizin yaşadığı zorlukları hatırlarken, onlara olan sorumluluğumuzu bir kez daha hatırlıyoruz. Onların kahramanlık hikâyeleri, sadece geçmişimizi değil, geleceğimizi de şekillendirmekte; bizlere her daim birlik ve beraberlik içinde olmanın önemini hatırlatmaktadır. Gazilerimizin yanlarında olduğumuzu ve her daim desteklemek için elimizden geleni yapacağımızı vurgulamak istiyoruz. 

Bu anlamlı günde, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, tüm gazilerimizi saygı, sevgi ve derin bir minnetle anıyor; gözünü kırpmadan göğsünü vatanımıza siper eden tüm şehitlerimize rahmet diliyoruz. Onların aziz hatıralarını yaşatmak, sadece bir görev değil, aynı zamanda bir onurdur. Unutmayalım ki, onların mücadelesi sayesinde bizler bugün özgürce yaşamakta ve geleceğe umutla bakmaktayız.

Onurlu geçmişimizle, aydınlık yarınlarımızı hep birlikte inşa edeceğiz” şeklinde konuştu. 

Haber Merkezi

 



  • Cuma 24.1 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 23.3 ° / 14.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22.4 ° / 14.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı