Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

HEPSİNİN TEK BİR DERDİ VAR!

HEPSİNİN TEK BİR DERDİ VAR!

HEPSİNİN TEK BİR DERDİ VAR!

Ordu’da faaliyet gösteren Gayrimenkul Danışmanları, emlakçıların sorunlarına çözüm bulmak amacıyla bir araya geldi.

İlimiz Gayrimenkul Danışmanlarından Aydın Durmaz, Erdal Erdoğdu, Turan Dalmış, İdris Öklük ve Şükrü Çelenk, 31 Mart tarihine kadar yetki belgesi başvurusunda bulunmayan işletmelerin, müktesep haklardan faydalanamayacaklarını ve Emlakçıların yaşadığı bazı sorunları dile getirmek amacıyla bir araya geldi.

Emlakçıların sorunlarına çare aramak için bir araya gelen Durmaz Emlak Gayrimenkul Danışmanı Aydın Durmaz, Erdoğdu Emlak Gayrimenkul Danışmanı Erdal Erdoğdu, Ata Emlak Gayrimenkul Danışmanı Turan Dalmış, Efsane Emlak Gayrimenkul Danışmanı, Altın Emlak Ordu Altınordu Temsilcisi İdris Öklük ve Site Emlak Gayrimenkul Danışmanı Şükrü Çelenk yapmış oldukları basın açıklamasında;  “Hepimizin derdi aynı. Mevzuatın yerine getirdiği arkadaşlarla bir araya gelip, ortak sorunlarımıza ortak akıl, ortak fikir bulmamız gerekiyor” diyerek şu ifadelere yer verdiler;

“Ortak derdimiz odamız yok. Oda kurabilmemiz için 500 üye gerekiyor. 500 üyeyi bulamadığımız için oda kurmamız şuan için mevduata aykırı, kuramıyoruz. Bir diğer konu ise; 31 Mart müktesep hakların kaybedildiği tarih. Bununla ilgili meslektaşlarımıza uyarılarda bulunmak istiyoruz. Emlak işletmeleri için kritik haftaya girildi. 31 Mart tarihine kadar yetki belgesi başvurusunda bulunmayan işletmeler, müktesep haklardan faydalanamayacaklar. Artık bu onurlu bir meslek” dedi.

Özel Haber: Dilek TİRYAKİ



  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli