Bugün, 16 Eylül 2024 Pazartesi

"HER BİR YATIRIMIN TAKİPÇİSİYİM"

Fatsa'ya hizmet etmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Milletvekili Özer, “Ankara ile güçlü bağlarımız sayesinde Ordu ve Fatsa'nın problemlerini çözmek için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer, Fatsa Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Hafızoğlu'nun daveti üzerine Fatsa'ya gelerek tüm kırsal ve merkez mahalle muhtarlarıyla istişarede bulundu. İl Başkanı Selman Altaş ile birlikte Fatsa'ya gelen Özer'i, Kaymakam Avni Kula, Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve İlçe Başkanı Yasin Sarıçiçek karşıladı.


BAŞKAN HAFIZOĞLUNDAN TEŞEKKÜR
İstişare toplantısında ilk olarak selamlama konuşması yapan Fatsa Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Hafızoğlu, "Sayın Bakanıma,  bizleri yalnız bırakmadığı için ve bugün tekrar davetimize icabet ettiği için teşekkür ediyorum. Sayın Bakanımızın, hizmetleriyle Fatsa'ya büyük katkılar sağladığını ve bundan sonra da birçok hizmete imza atacağından hiç şüphemiz olmadığını belirtmek isterim." dedi.


"EĞİTİM YATIRIMLARIMIZ BAKANIMIZIN DESTEĞİ İLE ARTIYOR"
Daha sonra konuşan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar'ise "Sayın Bakanımız her geldiğinde mesaisinin bir kısmını Fatsa'ya ayırıyor. Kendilerine, Fatsa'ya olan katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Fatsa Millet Bahçesi gibi büyük projelere katkıları Fatsa'ya büyük kazanım sağlıyor. Sayın Bakanımızın Ordu'ya adım atmasıyla Fatsa'da 54 köy yaşam merkezi tamamlandı ve 4 eğitim yatırımı hızla devam ediyor. Ayrıca, çevre yolu projesi gibi önemli projelerin de takipçisi. Sayın Bakanımıza ve bu organizasyonu gerçekleştiren dernek başkanımıza teşekkür ediyorum," diye konuştu.


"FATSA'YA HİZMET ETMEKTEN ONUR DUYUYORUM"
Son olarak konuşan AK Parti Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer, "Tüm muhtarlarımıza birlik ve beraberlik içinde oldukları için teşekkür ediyorum. Fatsa'ya hizmet etmekten büyük mutluluk duyuyorum. Köy yaşam merkezlerinden, eğitim yatırımlarına, Fatsa Millet Bahçesi'ne kadar birçok projede Fatsa'nın yanındayız. Ankara ile güçlü bağlarımız sayesinde Ordu ve Fatsa'nın problemlerini çözmek için gece gündüz çalışıyoruz. Bu süreçleri başarılı bir şekilde yönettiği için Başkanlarımıza teşekkür ederim. Birlik ve beraberlik içinde aşamayacağımız hiçbir problem yok," dedi.
Toplantıda, Fatsa'ya yapılan ve yapılacak yatırımların önemi vurgulandı. Fatsa'da birlik ve beraberlik içinde çalışmanın, bölgeye büyük katkılar sağlayacağı belirtildi. Prof. Dr. Mahmut Özer ve diğer katılımcılar, Fatsa'nın gelişimi için çalışmalara devam edeceklerini ifade ettiler. Haber: Sümeyye TOMAKİN



  • Pazartesi 24.8 ° / 17.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 23.2 ° / 16.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 23.6 ° / 16.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı