Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

“HER CAN KIYMETLİDİR”

“HER CAN KIYMETLİDİR”

 

Akkuş Belediyesi zorlu kış şartlarında sokak hayvanlarını unutmadı.

Sevimli dostlarımız için ağır kış şartlarının olumsuz etkilerini en aza indirmek adına tedbirler alan Akkuş  Belediyesi, şehrin muhtelif noktalarına yiyecek bırakarak sokak hayvanlarına şefkat elini uzatıyor.

Kış şartlarının yaşamı olumsuz etkilememesi için hazırlıklarını tamamlayan Akkuş Belediyesi, dondurucu soğukların kendisini iyiden iyiye hissettirdiği bu günlerde ilçedeki sokak hayvanları unutmadı.

Akkuş  Belediyesi Çevre ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kış aylarında yemek bulmakta zorlanan kedi ve köpekler için ilçe genelinde yem dağıtımı yapıyor.

“BİZİM İÇİN HER CAN KIYMETLİDİR”

Kış boyunca sokak hayvanlarının beslenme ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceklerini belirten Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci: “Her yıl olduğu gibi bu yıl da kış tedbirlerimizi alırken can dostlarımızı da unutmuyoruz. Yaşamımızın bir parçası olan sokak hayvanları özellikle bu soğuk havalarda yem ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanıyor. Onların bu ihtiyaçlarını karşılamak için ilçemizin muhtelif noktalarında ekiplerimizle yem dağıtımı yapıyoruz. Özellikle köy yolları ve ormanlık alanlara yem bırakarak yabani hayvanların da yiyecek teminine yardımcı oluyoruz.” Dedi. Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı