Bugün, 17 Nisan 2024 Çarşamba

HER GEÇEN GÜN DAHA İYİYE!

HER GEÇEN GÜN DAHA İYİYE!

HER GEÇEN GÜN DAHA İYİYE!

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Ulubey Belediyespor’un başında çıktığı ikinci maçında galibiyetle tanışan Teknik Direktör Serkan Karadeniz, takımın her geçen gün daha iyiye gittiğini söyledi.

Ligin dördüncü hafta maçında kendi sahasında konuk ettiği Erdoğduspor’u yenerek Bölgesel Amatör Lig’de kulüp tarihinin ilk galibiyetini alan Ulubey Belediyespor’da takımın çiçeği burnunda teknik direktör Serkan Karadeniz önemli açıklamalarda bulundu.

Sezona Yalçın Gürsoy ile başlayan ancak ikinci hafta maçında görevi bırakan Gürsoy’un ardından sonra takımın başına getirilen Serkan Karadeniz, ilk maçında Ünye 1957 Spor karşısında 1-0 mağlubiyet almıştı. Yeşil-Siyahlı ekip geçen hafta ise Erdoğduspor sahasında yenerek sezonun ilk galibiyetini aldı.

Ulubey Belediyespor Teknik Direktör Serkan Karadeniz yaptığı açıklamada: ”Pazar günü oynadığımız Bölgesel Amatör Lig maçında Trabzon temsilcisi Erdoğduspor’u güzel bir oyun sergileyerek kazanmasını bildik. Geçen hafta Ünye 1957 Spor maçında oynadığımız arzulu, istekli, hırslı mücadelemizi bu maçada yansıtmasını bildik. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Erdoğdu maçında bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bu hafta Pazar günü Gümüşhane temsilcisi Söğütlü Hilalspor maçı hazırlıklarımıza devam ediyoruz. İnşallah bu maçı kazanarak çıkışımızı sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.

SPOR 52



  • Çarşamba 27.9 ° / 15.3 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı