Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

HİBE DESTEĞİ ALMAYA HAK KAZANDI

HİBE DESTEĞİ ALMAYA HAK KAZANDI

HİBE DESTEĞİ ALMAYA HAK KAZANDI

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından Anadolu İmam Hatip Lisesi ve İmam Hatip ortaokullarında öğrenim gören öğrencilerin akademik başarı, bilimsel, sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal faaliyetler ile milli, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerleri benimseyen ve koruyan bireyler olarak yetiştirilmesi amacıyla yürütülen "Eğitimde Rehberlik ve Destekleme Modeli (ERDEM) Destek 2021 Programı" proje başvuruları sonuçlandı.

ERDEM Destek 2021 programına Ordu’dan 22 ERDEM Projesi yazılarak katılım sağlandı.

Destek programına başvuru yapan 1.108 proje arasından yapılan değerlendirmeler sonucunda, mevcut bütçe imkânları çerçevesinde ülke genelinde 137 proje, ilimizden 2 proje hibe desteği almaya hak kazandı.

İlimizde Altınordu Şehit Sefa Kabakkaya Anadolu İmam Hatip Lisesi "Adım Adım Başarı'' Projesi ile 23.000 TL ve Kumru Yukarıdamla Şehit Âdem Öğlü İmam Hatim Ortaokulu "Başarının Anahtarı Elimde"" projesiyle 18.000 TL hibe desteği almaya hak kazandı.

Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” denildi.

Haber: Mert Tolga COŞGUN



  • Salı 19.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.6 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false