Tarih: 04.10.2024 09:24

HIRSIZLR YAKALANDI

Facebook Twitter Linked-in

Ordu İl Jandarma Komutanlığı, 17-26 Eylül 2024 tarihleri arasında Kabadüz ve Korgan ilçelerinde meydana gelen evden hırsızlık olaylarını aydınlattı. Olaylar sonrası yapılan kapsamlı araştırmalar neticesinde, şüphelilerin kimlikleri tespit edildi.

Kabadüz ilçesi Harami Mahallesi’nde 1 adet av tüfeği, 120 kilogram fındık ve çeşitli gıda malzemeleri çalınırken, Korgan İlçesi Büyükakçekese mahallesinde ise 200 bin TL değerinde ziynet eşyası kayboldu. Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Asayiş Timleri tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda, S.Ö. (25), M.A. (28), B.Ö. (23) ve A.S. (25) isimli şahısların hırsızlık olaylarını gerçekleştirdiği belirlendi.

Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda, 2 adet cep telefonu, 10 gram kubar esrar, 4 adet 7.65 mm tabanca fişeği ve 2 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirildi. Çalınan malzemeler de bulunarak, sahiplerine teslim edildi.

Olayla ilgili olarak S.Ö., B.Ö. ve A.S. adli makamlara sevk edildi. Tüm işlemlerinin tamamlanmasının ardından 3 şüpheli, tutuklanarak Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na gönderildi.

Ordu İl Jandarma Komutanlığı, olayların aydınlatılması ve güvenliğin sağlanması adına yürüttüğü çalışmalara devam edeceklerini bildirdi.

Tüm vatandaşların güvenliği için, şüpheli durumlar hakkında ihbarda bulunmaları önemle rica olunur. Haber Merkezi

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —