Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

İFTARLIK ŞEHİDİMİZDEN, FATİHA SİZDEN!

İFTARLIK ŞEHİDİMİZDEN, FATİHA SİZDEN!

İstanbul Kumrulular Derneği, Ramazan ayının başlamasıyla beraber, hemşerilerinden ihtiyaç sahiplerine Ramazan erzak kolisi ve Gıda yardım kartları hazırladı.

İstanbul Kumrulular Derneği “İftarlık şehidimizden, Fatiha Sizden” projesi kapsamında Kumru İlçesinden şehit düşmüş şehitlerimizin adlarına ithafen hazırlanan 16 adet yardım kolisi Kumru’daki ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere Fatsa Kumrulular Derneğine ulaştırıldı.

Arnavutköy’de bir ayakkabı mağazasında çalışan vatandaş tarafından dernek aracılığıyla dağıtılmak üzere 12 çift ayakkabıda derneğe teslim edildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Dernek Başkanı Zekayi Alır,”Bilindiği üzere bizler ve hemşerilerimiz ve tüm insanlık bir Pandemi süreciyle baş etmeye çalışıyor. Bizlerde derneğimizin kurulduğu günden beri öğrencilere verdiği burs yardımlarının yanında, mübarek ramazan ayında ihtiyaç sahibi hemşerilerimize bir nebze katkı olması için, İlçemizde bulunan 16 şehidimize istinaden ihtiyaç sahibi ailelerimize Ramazan erzak kolisi hazırladık ve kolilerimizin üzerine 16 şehidimizin isimlerini yazdık. Buradaki gayemiz şehitlerimizi tekrar tekrar anmak, yad etmek, aynı zamanda şehit ailelerimizi onure etmektir. Yine İstanbul’da bulunan Kumrulu ihtiyaç sahibi ailelerimize Ramazan erzak kolilerimizi ulaştırıyoruz. BİM marketlerinden aldığımız 150 TL hediye kartlarımızı ailelerimize ulaştırıyoruz. Tüm bu çalışmalarımızda birlikte hareket ettiğimiz Yönetim kurulu arkadaşlarıma, bizlere yardımcı olan Kumrulu işadamlarımıza, hayırseverlerimize, Fatsa Ünye ve Çevre İlçeleri Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Adem Çiçek ve yine Kumru ilçemizde kolilerimizi dağıtılmasını sağlayan Fatsa Kumrulular Dernek Başkanımız Murat Süğümlü’ye canı gönülden teşekkür ediyorum. İçinde bulunduğumuz Ramazan-ı Şerif ayının hayırlara vesile olmasını diliyor, hep birlikte sağlık ve sıhhat ile Ramazan Bayramına erişmemizi diliyorum. Bu sıkıntılı pandemi sürecinden tüm insanlığın ve hemşerilerimizin de en kısa zamanda sağlık ve sıhhat ile kurtulmasını Allah cc niyaz ediyorum” dedi.

Haber: Mert Tolga COŞGUN



  • Perşembe 28.8 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı