Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

İKİNCİ YARI AÇILACAK!

İKİNCİ YARI AÇILACAK!

Ordu’da ziyaretlerini sürdüren AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, İl Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Genç ile beraber yapımında sona yaklaşılan Yeni Ordu Stadyumu’nu gezerek son durumu hakkında bilgi aldı.

 

 

 

Milletvekili Gündoğdu, beraberinde AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin ve İl Başkan Yardımcısı Hamdi Şensoy ile birlikte, İl Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Genç‘in eşliğinde, yapımında sona gelinen Yeni Ordu Stadyumunda incelemelerde bulundu.

180 gün içinde çalışmaların tamamlanacağını ifade eden Milletvekili Gündoğdu, “İl Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Genç’ten, çalışmaların hızla sürdüğü Yeni Ordu Stadyumu’muz ile ilgili gelinen son nokta ve yapılan projeler hakkında bilgi aldık. Koltukların montajı yapılıyor. Elektrikle ilgili bir sorun var o çözülecek ve skorbortlar yapılacak. Çimlendirmesi gayet güzel bir şekilde yapılıyor. Burda artı birde Türkiye’de olmayan tek stad içerisinde Spor Lisesi olacak. Böyle bir yerde Spor Lisesi olması hem Ordu için hem de spor camiası için güzel olacak. Kendilerinin kalabileceği, okulun olduğu ve spor etkinliklerini  yapabilecekleri bir alan olacak. Böyle bir tesisi Ordu’ya kazandıran başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere il yönetimimize, il spor Müdürümüze ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”

Fatsa Belediyespor’un da maçlarını burda seyrececeğiz diyen Milletvekili Gündoğdu, “ böyle güzel bir stadda hem 52 Orduspor’un hem de Fatsa Belediyespor’un maçlarını burda hep birlikte Ordulularla beraber seyredeceğiz. Avrupa standartlarında modern ve önemli olan stadyumumuz şimdiden tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Metin Gündoğdu çalışanlara çikolata ikram etti. Haber Merkezi



  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı