Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

İKİZCE’DE ETKİN OKUL DEĞERLENDİRİLDİ

İKİZCE’DE ETKİN OKUL DEĞERLENDİRİLDİ

 

Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, İkizce'de "Etkin Okul Planı" faaliyetlerini değerlendirdi.

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, "Etkin Okul Planı" kapsamında İkizce'de yürütülen çalışmalarla ilgili brifing aldı.

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş himayelerinde başlatılarak, ortaokul ve liselerde eğitimdeki iyi örneklerin yaygınlaştırılması, veriye dayalı karar destek sisteminin oluşturulması ve okullarda tüm alanlarda planlı bir dinamizm kazandırılması amacıyla uygulanan "Etkin Okul Planı" kapsamında yapılan çalışmaları istişare etmek, eğitim-öğretim faaliyetlerini değerlendirmek ve proje doğrultusunda yürütülen iş ve işlemler hakkında görüş alışverişinde bulunmak üzere İkizce ilçesine gerçekleştirilen ziyarette, İkizce İlçe Millî Eğitim Müdürü Aykut Fidan'ın da katılımıyla okul müdürleri yürütülen faaliyetler ile ilgili sunum yaptı.

İkizce ilçesinde "Etkin Okul Planı" kapsamında okullarda yapılan çalışmaları değerlendiren İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, yürütülen faaliyetlerle ilgili elde edilen verilerin ve kazanımların istatistiksel olarak görüntülenmesi ve tablo yapılması konusunda görüşlerini ifade etti.

2019-2020 eğitim öğretim yılında ilimiz genelindeki ortaokul ve liselerde eğitimdeki iyi örneklerin yaygınlaştırılması, veriye dayalı karar destek sisteminin oluşturulması ve okullarda tüm alanlarda planlı bir dinamizm kazandırılması amacıyla uygulanan "Etkin Okul Planı" ile ilgili bilgi alan İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, okullarda yapılan ve planlanan faaliyetler ile ilgili istişarelerde bulundu. Haber: Furkan TOMAKİN

 



  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı