Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

İKTİDAR İYİ OLACAK!

İKTİDAR İYİ OLACAK!

“DOĞRUYU GÖSTERMEK BİZLERİN GÖREVİDİR”


İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, Merkez Bankası'ndan kaybolduğu söylenen 128 Milyar Dolar’a ilişkin bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Şentürk açıklamasında: “128 Milyar Dolar’a ne oldu? Aslında sorunun cevabı ülkemizin milletimizin düştüğü durumla ortadadır. İlk değil böyle giderse sonda olmayacak. Türkiye her geçen gün kan kaybetmeye devam ediyor.” dedi.

Esnafın ve vatandaşın dertlerinin çok olduğunu hatırlatan Başkan Şentürk, “Sonuç ise kaçınılmaz oluyor. Esnafımıza sorsak derdi dağları aşmış. Vatandaşımıza sorsak bir lokma ekmeğin derdinde. Gençlere sorsak gelecek hayali tükenmiş, tek derdi okuduğu üniversitenin karşılığı olan bir iş bulabilmek. Marketlerde, çay ocaklarında ülkemizin mühendisleri, öğretmenleri yaşam mücadelesi veriyor.” dedi.
“Bunları görürken 128 Milyar Dolar’a ne oldu?” sorusunu soran Başkan Şentürk, “Vatandaşımıza doğruyu göstermek bizlerin görevidir. Ders verenler iyi bir dersi sandıkta alacaktır. İktidar iyi olacak Türkiye iyi olacak” diyerek sözlerini sonlandırdı. Haber Merkezi

 



  • Perşembe 17.3 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false