Bugün, 18 Ekim 2024 Cuma

İLAÇLAMAYI UNUTMAYIN!

İLAÇLAMAYI UNUTMAYIN!

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Zararlılarla mücadelede tüm çiftçilerimizin ve üreticilerimizin duyarlı ve özenli davranması, bu sürecin başarıyla tamamlanmasına katkıda bulunacaktır” dedi.

Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Kıymetli Çiftçilerimiz, fındık, bölgemizin en önemli geçim kaynaklarından biridir. Ancak son zamanlarda, fındık bahçelerimizde kokarcaların bıraktığı yumurtalardan çıkan nimfler hızla çoğalarak ürünlerimize ciddi zararlar vermektedir. Bu zararlıları kontrol altına almak ve fındık mahsullerimizi korumak adına, ilaçlamanın bu dönemde ve doğru şekilde yapılması büyük önem taşımaktadır.

Fındık üretimimizin sürdürülebilirliği ve geçim kaynağımızın devamlılığı için hep birlikte hareket etmemiz gerekmektedir. Zararlılarla mücadelede tüm çiftçilerimizin ve üreticilerimizin duyarlı ve özenli davranması, bu sürecin başarıyla tamamlanmasına katkıda bulunacaktır.

Tüm üreticilerimize bereketli ve sağlıklı bir hasat dönemi diler, gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

Haber: Sümeyye TOMAKİN

 



  • Cuma 12.9 ° / 7.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 13.5 ° / 6.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 16.1 ° / 6.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu