Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

İLAVE İSTİHDAM SAĞLAMAYI PLANLIYOR

İLAVE İSTİHDAM SAĞLAMAYI PLANLIYOR

İLAVE İSTİHDAM SAĞLAMAYI PLANLIYOR

Ordu Valisi Tuncay Sonel, işyeri ve işletme ziyaretleri kapsamında Altınordu ilçesinde hizmet veren ve yaklaşık 800 kişiye istihdam sağlayan Çağrı Merkezi’ni ziyaret etti.

Çağrı Merkezi CEO’su Okan Gözütok ve İnsan Kaynakları Müdürü Duygu Bayarslan’dan çağrı merkezinde verilen hizmetler hakkında bilgi aldı.

Çağrı Merkezi bünyesinde İŞKUR tarafından başlatılan 30 kişilik İşbaşı Eğitim Programını da başlatan Vali Sonel, kursiyerlere kolaylıklar ve başarı dileğinde bulundu.

Bir kişi dahi istihdam eden işyerinin, işletmenin önemli olduğunu vurgulayan Sonel, “10 yıl önce şehrimizde açılan Çağrı Merkezimizde bir yıl öncesine kadar 612 vatandaşımız istihdam ediliyordu. Şu an çalışan kişi sayısı 800. İnşallah yılbaşına kadar 250 kişiye daha ilave istihdam sağlamayı planlıyor. Böylece çalışan 1.050 vatandaşımıza çıkacak. Biz de İŞKUR vasıtasıyla kendilerine İşbaşı Eğitim Programı ile destek oluyoruz. Ordu’muzun ekonomisine, istihdamına önemli ölçüde katkıda bulunan işletmemizin yöneticilerini çalışanlarını kutluyorum. Kendilerine kolaylıklar ve başarılar diliyorum” diye konuştu.

Haber: Sümeyye ŞAHİN



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false