Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

İLÇELERDE HUMMALI ÇALIŞMA!

İLÇELERDE HUMMALI ÇALIŞMA!

İLÇELERDE HUMMALI ÇALIŞMA!

Genel Sekreter Coşkun Alp, Korgan ilçesinde incelemelerde bulundu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından 19 ilçede başlatılan beton yol çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Ordu’nun 19 ilçesinin tamamında başlatılan uzun ömürlü beton yol çalışmaları kapsamında yolların hem kalitesi arttırılırken hem de 30 yıllık kalıcı çözümler üretiliyor. Korgan ilçesi Tepealan Mahallesi’nde sürdürülen çalışmaları Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz ve OSKİ Genel Müdürü Murat Us ile yerinde inceleyen Genel Sekreter Coşkun Alp, “Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelerimizi kalıcı hizmetlerle buluşturmak istiyoruz” dedi.

150 KM’LİK YOL YAPILDI

Büyükşehir Belediyesi olarak 19 ilçede yoğun çalışma temposu içerisinde olduklarını belirten Genel Sekreter Coşkun Alp, “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatı ile 19 ilçemizdeki yol çalışmalarını tamamlamak için yoğun çalışmalarımız devam ediyor. İlçelerimizde sürdürdüğümüz asfalt çalışmalarımız, bünyemize kattığımız Asfalt Plent Tesisi sonrası hız kazandı. Bu kapsamda gerek sıcak asfalt gerekse beton yol çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Amacımız milletimize konforlu bir ulaşım sağlamak. Bugün Korgan ilçemizde hem yol çalışmalarımızı hem de OSKİ tarafından yapılan içme suyu ve alt yapı çalışmalarını inceledik. Korgan ilçemizde toplamda 150 km’lik yolu Korgan Belediyemizin de katkıları ile tamamladık. Büyükşehir Belediyesi olarak her ilçemizde hummalı bir çalışma var. Bu çalışmalarımızı 2021 yılında vites yükselterek daha da artıracağız” dedi.

“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Korgan ilçesinde yapılan yatırım çalışmaları nedeni ile Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ekibine teşekkür eden Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, “Büyükşehir Belediyemizin destekleri ve katkıları ile ilçemizde birçok noktada yol çalışması başta olmak üzere alt yapı ve üst yapı çalışmaları devam ediyor. Bugün Genel Sekreterimiz Coşkun Alp ve OSKİ Genel Müdürümüz Murat Us ile ilçemizde hem yol çalışması hem de OSKİ yatırımlarını inceledik. Çalışmalar ilçemizin her mahallesine dokunacak şekilde devam ediyor. Bölgemize verdiği destek dolayısıyla Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve çalışma ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: Dilek TİRYAKİ

 

 



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false