Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

“İLÇEMİZE GÜZEL HİZMETLER ALIYORUZ”

“İLÇEMİZE GÜZEL HİZMETLER ALIYORUZ”

“İLÇEMİZE GÜZEL HİZMETLER ALIYORUZ”

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Ordu'ya gençlik ve spor yatırımı kapsamında yapılacak tesislerin protokolü imzalandı.

Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, “Cumhurbaşkanımız önderliğinde ilçemize güzel hizmetler almaya devam ediyoruz. Biz bu şehre hizmetkâr olmaya geldik rabbim utandırmasın” dedi.

Korgan Belediye Başkanı Kiraz, “Ankara'da Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından imzalanan Ordu ili  Gençlik ve Spor Yatırımları protokol törenine İlçemiz Tepealan Mahallemize kapalı halı saha, Çiftlik Mahallemize kapalı halı saha, Çayırkent Mahallemize kapalı halı saha ve Korgan Merkez gençlik merkezi olmak üzere 3 halı saha ve 1 gençlik merkezi protokolü imzaladım. Söz verdiğimiz gibi 3 halı saha ve İlçe merkezimize 1 gençlik merkezi yapıyoruz. Değerli Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na ilçemizle özellikle ilgilendiği için çok teşekkür ederim. Ayrıca bu hizmetlerin gelmesinde büyük emeği olan ve bizlere inanıp destek veren herkese teşekkür ederim. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

Haber: Furkan TOMAKİN



  • Salı 23.4 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.9 ° / 15.3 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı