Tarih: 02.04.2021 09:17

İLK GÜNKÜ HEYECANLA ÇALIŞIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Gülyalı’ya hizmette 2 yılı geride bıraktıklarını açıklayan Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, ilk günkü heyecanla çalışmayı sürdürdüklerini belirtti.

Gece gündüz demeden çalıştıklarını söyleyen Başkan Tepe, “2 yıl önce bugün gereğini yerine getirerek oylarınızla Gülyalı Belediyesi’ni bizlere emanet ettiniz. Geride kalan 2 yıllık süreçte, ilk günkü heyecanımızdan hiçbir şey kaybetmeden gece uyumadan, gündüz oturmadan 13 mahallemizle bir bütün olarak Gülyalı’nın gelişmesi için var gücümüzle çalışıyoruz.” dedi.

“HER KESİME DOKUNUYORUZ”

Önemli çalışmaları hayata geçirdiklerini de sözlerine ekleyen Başkan Tepe, “Çalışmalarımız ve girişimlerimizle bir yandan ulaşımda, imarda, şehircilikte ve altyapıda önemli çalışmaları hayata geçirirken diğer yandan sosyal ve dayanışmacı bir vizyonla Gülyalı’da her kesime dokunan bir yönetim anlayışını vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz.” diyerek açıkladı.

“DÖRT BİR TARAFI ŞANTİYEYE ÇEVİRDİK”

Başkan Tepe, ilçenin dört bir tarafını şantiyeye çevirdiklerini belirterek, “Birleştirici ve şeffaf uygulamalarla ortaya koyduğumuz çalışmalar neticesinde Gülyalı’yı, Ordu’nun ve bölgenin önemli yatırım alanlarından biri haline getirmeye başladık. Bugün ilçemizin dört bir yanını şantiyeye çevirerek kamu ve özel sektör yatırımlarının birer birer yükseldiğini görmek, gelecek adına bizleri daha da heyecanlandırmaktadır.” dedi.

İLK GÜNKÜ AŞKLA HİZMETE DEVAM

Açıklamasının sonunda Başkan Tepe, “Bütün bu başarının arkasında Gülyalı halkının ortaya koyduğu irade yer almaktadır. Bunun bilinci ve sorumluluğuyla ilk günkü aşkla, sevdamız olan Gülyalı’ya hizmet etmeye devam ediyoruz.” diyerek hizmet etmeye devam ettiklerini söyledi. Haber: Soner ÖZDEMİR




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —