Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

İNSANLIK DRAMINA YARDIM ELİ !

İNSANLIK DRAMINA YARDIM ELİ !

Fırat Kalkanı operasyonu kapsamında teröristlerden temizlenen Suriye?nin El Bab bölgesindeki savaş mağdurlarına, Ordu Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yardım yapılacak.

UN YARDIMI YAPILACAK 

Ordu Valiliği Sosyal  Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 24 Ağustos 2016  tarihinde başlayan Fırat Kalkanı operasyonu kapsamında, Suriye’nin El-Bab bölgesindeki savaş mağdurlarına un yardımı yapılacak. Bu amaçla Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından sürdürülen Fırat Kalkanı operasyonu kapsamında teröristlerden temizlenen Suriye’nin El Bab bölgesindeki savaş mağduru tüm ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılmak üzere Ordu il genelinde ayni olarak un yardımı kampanyası başlatıldı.

 

SAVAŞ DRAMI YAŞANIYOR

Yardım kampanyası ile ilgili koordinasyonun Ordu Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından sağlanacağını belirten Vali İrfan Balkanlıoğlu;“Suriye’de büyük bir insanlık dramı yaşanıyor. Aynı dine mensup olduğumuz, akrabalık bağlarımızın çok güçlü olduğu kardeşlerimiz oralarda çok zor durumdalar. Savaş mağduru yardıma muhtaç insanlar için yürütülmekte olan un yardımı kampanyasına gerekli desteğin verilmesini bekliyoruz. Yardımsever, hayırsever Ordulu kardeşlerimize şimdiden teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 

 SON GÜN 14 MART

 Ordu Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yürütülen un yardımı kampanyasına destek vermek isteyenlerin 14 Mart 2017 tarihine kadar 0 452 666 00 95 ya da 0 452 223 14 44 (1027) telefonu arayarak bilgi alabilecekleri kaydedildi. 

  TEVRAT İŞLEYEN



  • Perşembe 17.3 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false