Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

iŞ ADAMINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ!

iŞ ADAMINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ!

Almanya’da yaşayan Ordulu iş adamından ikinci akülü tekerlekli sandalye bağışı.

Daha önce yaptığı yardımlar ile gündeme gelen hayırsever Ordulu vatandaş, gönüllerde taht kurmaya devam ediyor. İsminin açıklanmasını istemeyen işadamı yardımlarını sürdürüyor.

 

MÜDÜR YANIK’A AKÜLÜ ARAÇ TALEBİ

Ordu Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ender Yanık’ın Kabataş İlçesinde Evde Bakım Hizmetinden faydalanan vatandaşları ziyaret ettiği esnada uzun zamandır engelli olup tekerlekli sandalyeye ihtiyaç duyan Hüseyin Börekçi, Müdür Yanık’tan akülü araç talebinde bulundu.

 

MÜDÜR YANIK, SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Akülü araç talebine kayıtsız kalmayan Müdür Yanık, yapmış olduğu girişimler sayesinde Ordulu hayırsever iş adamına ulaştı. Almanya’da yaşayan Ordulu iş adamı bu isteği severek kabul etti. Arkadaşı ile ortak akülü araç alarak, Ordu Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ender Yanık’a teslim etti.

Ordu Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ender Yanık,  Kabataş Belediye Başkanı Yakup Yılmaz ile akülü aracı Hüseyin Börekçi’ye ulaştırarak sevincine ortak oldu.

 

YARDIMLARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ

Önceliğinin kendi memleketinin insanı olduğunu söyleyen Ordulu iş adamı, “Ben yurt dışında yaşıyorum. Uzun yıllardır buradayım. Ailem Ordu’da.  Allah bize nasip ettikçe elimizden gelen yardımları yapmaya devam edeceğiz. Benim milletim faydalansın. Önceliğim memleketimin insanına faydalı olmak. Elimizden geldikçe paylaşmaya devam edeceğiz. Biz ailemizden böyle gördük. Kardeşlerimle birlikte ne gördüysek üstüne katarak devam ettireceğiz. Bu yapılanlar çocuklarıma miras kalsın ki onlarda bizlerden öğrenerek bizden sonra devamını getirsin.” Dedi.

 

“HER ZAMAN MUHTAÇLARIN YANINDAYIZ”

Hüseyin Börekçi’nin sevincine ortak olan İl Müdürü Ender Yanık, “Bakanlığımız çatısı altında Kadınlar, Çocuklar, Yoksullar, Şehit Yakınları, Gaziler ve Engelliler ile her bir vatandaşımızı önemsiyor, hane ziyaretleri kapsamında gönül bağı kurmaya gayret ediyoruz. Atanmışlık değil adanmışlık ruhu ile hizmet etmeye devam edeceğiz. Rabbim birliğimizi ve gönül bağımızı daim eylesin.” Diyerek her zaman muhtaçların yanında olacaklarını belirtti.

 

“ALLAH RAZI OLSUN”

Tekerlekli sandalyesine kavuşan Hüseyin Börekçi, “Ben uzun zamandır engelliyim. En büyük isteğimdi. Çok şükür gerçekleşti. Maddi imkanımız el vermediği için alamadık. Gönderen kişiye teşekkür ederim. Allah razı olsun. Ne muradı varsa görsün. Beni çok mutlu etti. Hayalini kuruyordum gerçek oldu. Ayaklarımı geri verdiler. Gönderen, getiren, aracı olan herkese çok teşekkür ediyorum. Çok mutlu ettiniz beni” diyerek sevincini dile getirdi. Özel Haber: Dilek TİRYAKİ



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false