Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

İŞ YERİ GÜVENLİĞİ VE HEKİMLİĞİ HİZMETİ ALINACAK

İŞ YERİ GÜVENLİĞİ VE HEKİMLİĞİ HİZMETİ ALINACAK

İŞ YERİ GÜVENLİĞİ VE HEKİMLİĞİ HİZMETİ ALINACAK

Elektrik Üretim A.Ş Genel Müdürlüğü (EÜAŞ) Doğu Karadeniz Ve Yöresi İşletme Müdürlüğü, EÜAŞ Doğu Karadeniz Ve Yöresi İşletme Müdürlüğünün İhtiyacı 3 Yıl Süre İle İş Güvenliği Uzmanlığı, İşyeri Hekimliği hizmet alımı ihaleye çıkıyor. 

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre; Elektrik Üretim A.Ş Genel Müdürlüğü (EÜAŞ) Doğu Karadeniz Ve Yöresi İşletme Müdürlüğü, EÜAŞ Doğu Karadeniz Ve Yöresi İşletme Müdürlüğünün 3 (üç) yıl süreyle işyeri hekimliği ve iş güvenliği uzmanlığı işinin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca yetkilendirilen Ortak Sağlık Güvenlik Biriminden (OSGB) hizmeti alınacak.  4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak.

İhale (son teklif verme) 02.02.2021 tarihinde saat 14:00’da, Doğu Karadeniz ve Yöresi İşletme Müdürlüğü toplantı salonunda e-teklifler açılacak olup, sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde işe başlanacak ve işe başlama tarihinden itibaren 36 (OtuzAltı) ay içinde teslim edilecek. 

Aşırı düşük teklif değerlendirme yöntemi: İhale, Kanunun 38’inci maddesinde öngörülen açıklama istenmeksizin ekonomik açıdan en avantajlı teklif üzerinde bırakılacak. 

Detaylı bilgi için tıklayınız.



  • Perşembe 13.9 ° / 10.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 15.8 ° / 10.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu