Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

İSTİHDAM KAPISI AÇILDI

İSTİHDAM KAPISI AÇILDI

İSTİHDAM KAPISI AÇILDI

Fatsa Organize Sanayi Bölgesi'nde yeni bir üretim tesisi ve istihdam kapısı açıldı.

 Bölgemizin beyaz madeni bentonit sektöründe yeni bir firma daha üretime başladı.

 Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Organize Sanayi Bölgesi'nde üretim faaliyetine yeni başlayan Bentonit firmasına "hayırlı olsun" ziyareti gerçekleştirdi.

 Her geçen gün yeni yatırımlarla büyüyerek gelişen Fatsa Organize Sanayi Bölgesi'nde yeni bir fabrika daha üretime başladı.

  ÜRETİM, İSTİHDAM VE İHRACAT'IN MERKEZİ

 Fatsa'nın üretim üssü ve istihdam kapısı olan Organize Sanayi Bölgesi'ne giderek yeni üretime geçen Bentonit fabrikasını ziyaret eden Belediye Başkanı Kibar, Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Akgümüş ile görüşerek  üretim, istihdam ve ihracat ile ilgili bilgiler aldı. Fabrika'nın bütün bölümlerini gezen Başkan Kibar, firma sahibi Süleyman Akgümüş'e bölgeye kazandırdığı yatırımdan ötürü teşekkür etti. 

 FATSA OSB, TÜRKİYE SANAYİSİNİN KALKINMASINA VE EKONOMİSİNİN BÜYÜMESİNE KATKI SAĞLIYOR

Fatsa Organize Sanayisi'nin büyümesinin Türkiye sanayisinin kalkınmasına ve ekonomisinin güçlenmesine katkı sağladığını söyleyen Kibar, " Dünya beyaz bentonitlerin rezervinin yüzde 75'i Türkiye’dedir. Ülkemizdeki bentonitin de yüzde 80'i bölgemizdedir.  Dolayısıyla bölgemizde büyük bir rezerv var. Bölgemizin beyaz madeni bentonit sektöründe Fatsa’mızın kalkınma ve iktisat literatürüne bir firma daha dâhil oldu. Organize Sanayi Bölgemizde faaliyetlerine yeni başlayan ve yılsonu itibarı ile istihdamını yaklaşık 2 katına çıkaracak Bentonit firması yetkililerine istihdama sağladıkları katkılarından dolayı teşekkür eder, tüm çalışanlarına kolaylıklar dilerim." Dedi.

Haber: Müberna AVCI

 



  • Perşembe 17.3 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false