Bugün, 1 Mayıs 2024 Çarşamba

İTİRAZ SONRASI OYLARI ARTTI

İTİRAZ SONRASI OYLARI ARTTI

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) Ordu İl Başkanı Selman Altaş, katıldığı bir televizyon programında 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Başkan Altaş, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in tekrar aday gösterilmesiyle başladıkları çalışmalarda AK Parti teşkilatının tüm kademeleri ve Cumhur İttifakı paydaşlarının tam saha ve duraksız çalıştığını belirtti. 

Altaş, “Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleriyle Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in tekrar aday gösterilmesiyle birlikte çalışmalarımıza başladık. Cumhur İttifakı teşkilatlarımız, milletvekillerimiz ve adaylarımızla tam saha çalıştık. Hemşehrilerimizin teveccühüyle seçilen tüm belediye başkanlarımızı tebrik ediyorum.” dedi.

“İTİRAZLAR SONRASI OYLARIMIZ ARTTI”

Seçim sonuçlarına yapılan itirazlarla ilgili konuşan Altaş, “İtirazlar sonrası oylarımız daha çok arttı” diyerek konuşmasına şöyle devam etti: “İtirazlar sırasıyla ilçe ve il seçim kuruluna en sonda YSK’ya yapıldı. Çoğunda ret kararı verilen itirazların kabul edildiği sandıklarda verilen tekrar sayım kararının ardından da bizim oylarımız arttı. Böylelikle Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler mazbatasını aldı ve çalışmalarımıza başladık.”

“BUGÜNÜ DÜNDEN, YARINI BUGÜNDEN DAHA İYİ YAPACAĞIZ”

AK Parti Ordu İl Başkanı Selman Altaş, Ordu’ya sağlanan önemli hizmetleri vurgulayarak, “İki seçim arasında şehre 20 milyar TL’nin üzerinde yatırım kazandırdık” dedi. 

Altaş, şehirde belediyelerin yanı sıra merkezi hükümet yatırımlarıyla da çalışmaların hız kazandığını belirtti. 

Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer’in Aybastı ve Gölköy’deki yol çalışmalarını müjdelediğini aktaran Altaş, “Teşkilatlarımız, milletvekillerimiz ve belediyelerimiz ile birlik ve beraberlik içerisinde Ankara’dan ne istediysek aldık” şeklinde konuştu.

Haber: Furkan TOMAKİN



  • Çarşamba 18.9 ° / 11 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 13.9 ° / 10.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 15.8 ° / 10.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı