Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

İYİ OLAN KAZANSIN!

İYİ OLAN KAZANSIN!

 

 

Ordu Futbolu’nda daha önce ASKF Başkanlığı yapan ve aynı zamanda teknik direktörlük yapan Zafer Öztürk, yeni sezon öncesinde yapılacak olan kongre öncesinde açıklamalarda bulundu.

Ordu Amatörü’nde Gölköyspor, İkizce Belediyespor ve Kumruspor’un yanı sıra Bölgesel Amatör Lig’de Ünye 1957 Spor ile Orduspor’da teknik direktörlük yapan Zafer Öztürk, Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu öncesinde açıklamalarda bulundu. Aday olduğunu aylar öncesinden belirten Öztürk, kongre öncesinde açıklamalarda bulundu.

”TAKDİRİ KULÜPLERİMİZ VERECEK”

Zafer Öztürk, ”Evet Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu adayıyım. Tanıdığım insanlardan ve kulüplerden destek istiyorum. Herkes birbirini tanır. Oy almak için karalama yapmak ya da belden aşağı yapmak benim tarzım değil. Belki bugün kötü olabiliriz ancak yarın yüz yüze bakıyoruz. Seçim kazanmak için kötü şeyler yapmanın anlamlı olacağını düşünmüyorum. Sadece şunu söyleyebilirim. ASKF’da 3 yıl görev yaptım. Benim dönemimde neler yaptığımız kulüpler biliyor. 6 sezon ise arkadaşlar görev yaptı. Onların da neler yaptığını biliyorlar. Takdiri kulüplerimiz verecektir.” Dedi.



  • Perşembe 17.3 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false