Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

İYİ PARTİ’DEN STK ZİYARETİ

İYİ PARTİ’DEN STK ZİYARETİ

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk ve yönetim kurulu üyeleri, STK ziyaretleri kapsamında Belediye-İş Sendikası Ordu Şube Başkanı Kadir Altun ve yönetimini ziyaret etti.

 

 

Ziyaretinden dolayı İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Belediye-İş Sendikası Ordu Şube Başkanı Kadir Altun, "ziyaretleriniz ziyadesiyle bizleri mutlu etmiştir. Belediye-İş Ordu Şubesi olarak yönetimimizle birlikte sendikalı işçilerimizin iş güvenliğinden alın terinin karşılığını alması noktasında en iyisini yapmanın gayreti içerisindeyiz. Son zamanlarda emekçilerimiz bireysel sözleşmelere zorlanıyor” dedi.

Emekçilerin yaşadıkları sorunları iyi bildiklerini belirten Başkan Şentürk, “Kapımız işçi kardeşlerimize her zaman açıktır. Ordu Büyükşehir Belediyesi’nde bazı daire başkanları ve yöneticiler, Ordu Belediye İş Sendikası üyelerinin istifa etmelerini sağlamak için ellerinden geleni yapıyor. Baskılar sonuç vermiş olacak ki bazı işçiler peş peşe sendikalarından istifa etti. Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Belediye-İş Sendikası’nın emekçilerine baskısı kabul edilemez. İYİ Parti olarak bu konuyu takip edeceğiz. Belediye yöneticileri, kimin hangi sendikaya üye olduğuyla uğraşacağına Ordu’nun kangrenleşen sorunlarına çözüm üretsinler” dedi. Haber: Dilek TİRYAKİ



  • Perşembe 28.8 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı