Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

JANDARMADAN HUZUR VE GÜVEN UYGULAMASI

JANDARMADAN HUZUR VE GÜVEN UYGULAMASI

 

Ordu İl Jandarma Komutanlığı ve Ordu İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, Ordu genelinde eşzamanlı olarak ‘Huzur ve Güven  Uygulaması’ gerçekleştirildi.

 

Ordu Valilğinden konuya ilişkin yapılan açıklamda; “Çocukların suça sürüklenmesini ve suç mağduru olmasını engellemek, fiziksel ve ruhsal gelişimlerini etkileyecek zararlı alışkanlıklardan ve tehlikeli maddelerden korumak maksadıyla; İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 03 Şubat 2020 Pazartesi günü, 07.00-21.00 saatleri arasında, Ordu genelinde eşzamanlı olarak “Huzur ve Güven (çocukların ve gençlerin korunmasına yönelik okul çevresi ile servis araçları denetimi ve Tek Dal Sigara) Uygulaması” icra edilmiştir” denildi.

         212 ekip ve 718 personel katıldığı ifade edilen denetimlerde;  730 umuma açık yer kontrol edildiği,  1 işyerine idari işlem yapıldığı, 5.612 şahıs sorgulandığı,  19 aranan şahısın yakalandığı, 1 şahsa idari işlemin yapıldığı, 2.597 aracın kontrol edildiği, 61 araca 20.392 TL cezai işlem uygulanğı, 9 aracın ise trafikten men edildiği bildirildi.

          Açıklamanın devamında; “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, gelişim ve eğitimlerini güvenli ortamlarda sürdürmelerinin devamlılığını sağlamaya yönelik kontrol ve denetimlerimiz etkin bir şekilde ve kararlılıkla devam edecektir” denildi. Haber Merkezi



  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli