Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

KABADÜZ’E DOĞALGAZ MÜJDESİ

KABADÜZ’E DOĞALGAZ MÜJDESİ

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Gülyalı ve Perşembe ilçelerinden sonra Kabadüz ilçesi için de doğalgaz müjdesi verdi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı döneminde ülke genelinde doğalgazın yayılmasında rol oynayan Başkan Güler; Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerine doğalgazın kullanımını sağlamıştı. 31 Mart Mahalli  İdareler Seçimlerinde Ordu’nun 3 ilçesinin yanı sıra diğer ilçelerine de doğalgazı getireceğini söyleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, doğalgazın kullanım alanlarını artırmaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

“DOĞALGAZIN KONFORUNU TÜM HALKIMIZ YAŞAYACAK”

Doğalgazın Ordu’da yaygınlaştırılacağını ifade eden Başkan Güler, “Gülyalı ve Perşembe ilçelerimizin ardından bu defa da Kabadüz ilçemiz için doğalgaz çalışmalarına başlıyoruz. Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerimizde kullanılan doğalgazı artık Ordu’nun diğer ilçelerinde de yaygınlaştıracağız. Vatandaşlarımız artık odun, kömür ve kabuk taşımayacak. Kış aylarında şehrin üzerinde biriken duman tabakası artık olmayacak. Doğalgazın konforunu tüm halkımız yaşayacak” dedi. Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Perşembe 17.3 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false