Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

KABADÜZ’E YENİ İSİM!

KABADÜZ’E YENİ İSİM!

Kabadüz İlçe Teşkilatının 7.olağan Kongresi’nde Kabadüz İlçe Başkanlığına Ergin Hatipoğlu seçildi.

AK Parti Kabadüz İlçe Teşkilatının 7.olağan Kongresi yapıldı. Kongreye, AK Parti Ordu Milletvekilleri Metin Gündoğdu ile Ergün Taşçı, İl Başkanı Halit Tomakin, çevre İlçenin İlçe ve Belediye Başkanları delegeler ve yoğun katılım gösteren Kabadüz’lüler  katıldı.

Kongre Divan Başkanlığını Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar,  Divan Başkan Yardımcılığına, İl Başkan Yardımcısı Telat Yıldız, Katip Üyelik görevlerini ise İl Yönetim Kurulu Üyesi  Yücel Binicioğlu, İlçe Kadın Kolları Başkanı Meryem kahveci , İlçe Gençlik Kolları Başkanı Samet Duran  yaptı.

Mevcut İlçe Başkanı Halit Günaydın’ın aday olmadığı kongreye tek liste ile gidildi. AK Parti Kabadüz İlçe Teşkilatında uzun zamandır Teşkilat Başkanlığı yapan Ergin Hatipoğlu İlçe Başkanı olarak seçildi. Ergin Hatipoğlu’nun  Listesi Şu isimlerden oluştu; Bilal İyigün, Mert Okutan, Münevver Güneş, Mustafa Akçay, Meryem Cingirt, Akay Fedakartürk, Emine Esmer, Muzaffer Altuntaş, Erol Bodur, Ümit Kurucu.

İl Delegeliklerine ise ; Ergin Hatipoğlu, Yener Kaya, Halit Günaydın, Meryem Kahveci, Samet Duran, Olgun Özcan, Nurettin Çetinkaya, Yusuf Kurucu, Rüşan Aktürk, Ahet Ali Aktaş, Hüsamettin Türkmen seçildiler.

Kongrede, Milletvekilleri Metin Gündoğdu ve Ergün Taşçı İle İl Başkanı Halit Tomakin birer konuşma yaptı.

Kongrede konuşan İl Başkanı Halit Tomakin, “Cumhurbaşkanımızın her yıl 1 Milyon üye kampanyası başlattığını hatırlatarak Mahalle Başkanlarından ve delegelerden bu gönül seferberliğine katkı sunmaları için gayret göstermelerini istedi. Başkan Tomakin üye seferberliği çalışmalarında Kabadüz teşkilatının önemli sayıda üye yaparak katkıları oldu kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı