Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

KAÇAK İÇKİ VE SİGARAYA GEÇİT YOK

KAÇAK İÇKİ VE SİGARAYA GEÇİT YOK

 

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları sıkı denetimlerle kaçak içki ve sigaraya aman vermiyor.

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince Kaçak Sigara ve İçki satışına yönelik yapılan çalışmalarda; 05 Kasım 2019 günü saat 06:00’da U1 Polis Kontrol Noktasında durdurulan, Gürcü arabasında yapılan aramada, araç içerisinde zula halinde; 33 karton (330 paket) gümrük kaçağı sigara, 9 şişe gümrük kaçağı içki bulunarak el konuldu. Ayrıca araca Adli makamlarca el konularak Gümrük Müdürlüğü’ne teslim edildi. Araç sürücüsü Gürcistan vatandaşı yakalanarak çıkarıldığı Adliyede hakkında adli kontrol kararı verildi.

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Kaçak Sigara satışına yönelik yapılan çalışmalarda;  08 Kasım 2019 günü Gürcü plakalı minibüsten inen 3 Gürcü vatandaşı ellerinde poşetlerle Bucak Mahallesi’nde bir binaya girerken yakalandı. Üzerlerinde ve poşetlerinde yapılan aramada; 94 karton (940 paket) gümrük kaçağı sigara bulunarak el konuldu. Konu ile ilgili olarak 3 Gürcistan vatandaşı yakalanarak, Adliyeye sevk edildi. 2 şüpheli hakkında adli kontrol kararı ve 1 şüpheli de serbest kaldı.

07 Kasım 2019 günü Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gelen bir ihbar neticesinde; Tekel bayisi iş yerinde yapılan aramada 17 adet kaçak içki ele geçirilerek iş yeri sahibine 5607 SKM suçundan işlem yapıldı. Haber: Soner ÖZDEMİR

 



  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.6 ° / 11.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu