Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

“KADIN ÜZERİNDEN SİYASET YAPILAMAZ!”

“KADIN ÜZERİNDEN SİYASET YAPILAMAZ!”

 

İYİ Parti Altınordu Medya ve Propaganda Sorumlu Başkanı Nurgul Temel, “Kadının bedeni üzerinden ahlaksızca siyaset yapan zihniyetin ülkemize getirdiği nokta: Şiddet, kadın cinayetleri cinsel saldırı ve istismar.” Diyerek açıklamalarda bulundu.

Toplulumuzda kadına şiddetin olduğunu açıklayan İYİ Parti Altınordu Medya ve Propaganda Sorumlu Başkanı Nurgul Temel, şu ifadeleri kullandı:

Kadının hakkını hukukunu koruyamayan, toplumdaki yerini taşıyamayan bireyler oluşturulmaktadır. Kadının yerinin “karnından sıpayı sırtından sopayı eksik etme” diyen hakim zihniyetlerin başı açık kadın “perdesiz eve benzer” diyerek” ya kiralıktır ya satılıktır” söylemleri ile kadınlarımızı genç kızlarımızı değersizleştirmislerdir. Unuttukları bir şey var!  Bir erkeği eğitirseniz bir kişiyi yetiştirmiş olursunuz bir kadını yetiştirirseniz bir aile yetiştirmiş olursunuz. Görülüyor ki ilerleyen ve gelişen toplumlarda kadına ne kadar değer verilirse o toplumun eğitim seviyesi de refah seviyesi de ekonomi seviyesi de ilerlemiş olur. Kadının önemi İşte bu kadar nettir!!!!

Toplumda yasaklar koyularak korkutularak sorunların çözülemeyeceğini görmemişlerdir .Kadınlarımız artık her yerde aktif olarak görev almaya başladılar .”Kır belini Otur evinde “devri artık kapanmıştır.... 21. yüzyılda uzay çağında ilerlerken gençlerimizin Başarılarını kadınlarımızın başarılarının önüne geçmek gericiliğin bir sembolü , tek adamlığın Esaretin kısıtlamalar acılığın sembolü olmuştur. Bizler kadınlarımızı toplumun her kolunda ilerletmeliyiz. Ekonominin çöktü bu Pandemi döneminde iyileşmesinde de kadınlarımızın vermiş oldukları desteklerde göz ardı edilmemelidir. Çocuklarını Evde Tek Başına bırakıp çalışmak zorunda olan kadınlarımızın her alanda verdikleri destek ve çabaları yok saymamız mümkün değildir .

İYİ Parti Genel başkanımız Meral Akşener’in de dediği gibi “romantik romantik konuşarak yürümüyor işler “kadını güçlü kılmak için somut projeler gerekir. Bunlar sosyal toplumsal ekonomik yargı ve asayiş alanında olmalıdır . sistem yeteri kadar işlevini sürdüremediğinden  ne yazık ki her yerde olduğu gibi siyasi rantlar da bunlardan malzeme oluşturmuştur . Sosyal medyada Görüldüğü üzere kadınlarımıza iftira atarak kadınlarımızı genç kızlarımızı küçük düşürücü onur kırıcı paylaşımlarda bulunarak buna siyasi de siyaseti de katarak kişisel hak ve özgürlüklerine saldırıda bulunmuşlardır. Bunların bir an önce önlemlerini alınıp “DUR" denilmesi gerekilmektedir. Haber: Dilek TİRYAKİ



  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı