Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

KAN BAĞIŞI GÜNLERE YAYILMALI!

KAN BAĞIŞI GÜNLERE YAYILMALI!

Türk Kızılay’ı Ordu Şubesi Yetkileri tarafından, "Kan bağışının önümüzdeki günlere yayılmasının stok ve test süreçleri açısından daha uygun olacağını hatırlatıyoruz" açıklaması yapıldı.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen büyük deprem felaketinin ardından, afet bölgesindeki kan ihtiyacını karşılayan ve afet stoklarını yerine koymak için vatandaşlara kan bağışı çağrısı yapan Türk Kızılay’ı Ordu Şubesi Yetkileri, yeni bir uyarıda bulundu.

Yapılan açıklamada kan bağışı için koşan yurttaşlara Türk Kızılay’ı Ordu Şubesi Yetkileri tarafından teşekkür edilerek, "Değerli vatandaşlarımız; kan uzun süre saklanamayan miadlı bir üründür. Bugün kan bağışına koşan tüm hayırseverlere teşekkür ediyor, kan bağışının önümüzdeki günlere yayılmasının stok ve test süreçleri açısından daha uygun olacağını hatırlatıyoruz" denildi.

Kan bağışının sürekli ve düzenli olması gerektiğine işaret edilerek, kanın acil değil sürekli bir ihtiyaç olduğunun altı çizildi.

Altınordu İlçesi Ceren Özdemir Meydanında bulunan kan bağış biriminde, kan bağışında bulunmak isteyen vatandaşlarımıza bilgi veren Türk Kızılay’ı Ordu Şubesi Yetkilileri, “Yaşanan yoğunluk nedeniyle kan bağışlarımızı önümüzdeki günlerde sabah saat 9.30 ile akşam 18.30 saatleri arasında hizmet vermeye devam edeceğiz” denildi. 

Haber: Sümeyye ŞAHİN

 

 



  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı