Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

“KAPATACAĞIZ LAFLARI HOŞ DEĞİL”

“KAPATACAĞIZ LAFLARI HOŞ DEĞİL”

 

Fatsa’da son günlerde gündeme oturan Fatsa İskelesi tartışmasına MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt da dâhil oldu.

Milletvekili Enginyurt sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’e seslenerek, Ünye de bizim Fatsa da bizim, “Kapatacağız, şimdilik erteledik” lafları hoş değil dedi.

İSKELE TARTIŞMASI DEVAM EDİYOR

Geçtiğimiz hafta kapatılma kararı alınan Fatsa iskelesi ile ilgili tartışmalar devam ediyor. Fatsa’nın dünyaya açılan kapısı konumundaki Fatsa iskelesi, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından kapatıldığı ve Ünye Konteynır Limanının ihalesi yapıldığı, liman faaliyetlerinin Ünye’den devam edeceği açıklanmıştı.

ENGİNYURT DA TARTIŞMALARA DÂHİL OLDU

Apar topar alınan bu karar sonrasında Fatsa’dan bir heyet Ordu Büyük Şehir Belediye Başkanı Hilmi Güler ile görüşmüş ve Fatsa İskelesi’nin yılbaşına kadar faaliyetine devam etmesi kararı alınmıştı. Ancak bu kararın yeterli olmadığı ve Fatsa’da Liman faaliyetlerinin devam etmesi konusu tartışılırken, MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt da tartışmalara dâhil oldu.

“KAPATMAYI HİÇ DÜŞÜNMEYİN!”

Milletvekili Enginyurt sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Ordu büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’e seslenerek, “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Bey; Ünye ilçemize yapılacağını müjdelediğin Konteynır Liman projesi, Ordu ilimiz için kazanım olur. Lakin Fatsa iskelesi de Ordu için büyük öneme sahiptir. ‘Kapatacağız, şimdilik erteledik’ lafları hoş değil. Ünye Limanı da yapılsın, Fatsa Limanı da genişletilsin. Kapatmayı hiç düşünmeyin. Ünye de bizim, Fatsa da bizim. Ordu sevdamız bizim” dedi. Haber: Soner ÖZDEMİR

 

 



  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.6 ° / 11.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 18.9 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı