Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

“KAPIMIZ AÇIK!”

“KAPIMIZ AÇIK!”

AK Parti Grup toplantısında konuşan AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, herkese kapılarının açık olduğunu vurguladı.

 

 

AK Parti Ordu il Grup Toplantısı İl Başkanı Halit Tomakin başkanlığında yapıldı.

Grup toplantısının açış konuşmasını yapan İl Başkanı Halit Tomakin, AK Parti’nin 7. olağan kongre sürecine girdiğini belirterek Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir ile yaptığımız video konferans toplantısında Türkiye genelinde ilçelerin % 50 sinin kongresinin yapıldığını belirtti.

KONGRELER 1 AY ÖNE ALINDI

Kongreleri 1 ay öne aldıklarını ifade eden Başkan Tomakin, “Ordu olarak bizde 12 Eylül ve 1 Kasım tarihleri arasında ilçe kongrelerimizi yapmayı planlıyorduk. Genel merkez Teşkilat Başkanımızla yaptığımız istişare sonucunda, covid tedbirleri kapsamında kongrelerimizi 1 ay öne aldık, bizim için vatandaşlarımızın sağlığı her şeyden önemli diyen başkan Tomakin, kongrelerimizde de maske + mesafe ve hijyen kurallarına titizlikle uyularak ilçe kongrelerimizi gerçekleştireceğiz.” dedi.

 

“YENİDEN YAPILANMAYLA BAŞLAYACAĞIZ”

Yeni bir motivasyonla yeniden yapılanma içinde olduklarını da açıklayan Başkan Tomakin, “Kongreler yeniden yapılanma, yeni bir motivasyon ve yeni bir besmeleyle başlayacağımız, metal yorgunluğu olan kardeşlerimiz varsa yeni Ömer’lerle, yeni Hatice’lerle görev değişikliğine giderek yolumuza devam edeceğimiz, en önemlisi önümüze 2023, 2053, 2071 tarihleri ile büyük Türkiye’yi inşa eden önümüze hedef koyan Dünya Liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında asla rehavete kapılmadan omuz, omuza yeni bir silkiniş, yeni bir diriliş, yeni bir şahlanışın dönemini Türkiye olarak hep birlikte yaşayacağız ve göreceğiz.” dedi.

 

“AK PARTİ ÇATISI ALTINA BEKLİYORUZ”

Herkese partisinin kapılarının açık olduğunu vurgulayan Başkan Tomakin, “7. Olağan kongre sürecinde bende, Dünya Lideri, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Büyük Türkiye’nin inşasında görev almak istiyorum diyen herkese kapımız açık, eski yeni demeden, mevki makam gözetmeden, birlik ve beraberliğimizi büyütüp perçinleyerek, sadece aşkla ve heyecanla ve hayırda yarışacak kardeşlerimizi AK Parti çatısı altına bekliyoruz.” dedi.

Son olarak Başkan Tomakin, İlçelerin Kongre tarihlerini de paylaştı. Buna göre ilk Kongre 12 Eylül’de Gülyalı ilçesinden başlayacak, sıra ile 14 Eylül’de Perşembe, 23 Eylül’de Çamaş, 25 Eylül’de Kabadüz, 26 Eylül’de Mesudiye ve Gölköy, 29 Eylül’de İkizce ve Çaybaşı, 30 Eylül’de Gürgentepe ve Ulubey, 3 Ekim’de Korgan ve Kumru, 4 Ekim’de Ünye ve Fatsa, 6 Ekim’de Aybastı ve Kabataş, 7 Ekim’de Akkuş, 11 Ekim’de Çatalpınar ve Altınordu İlçesi Kongreleri yapılacak. Haber: Soner ÖZDEMİR

 



  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli