Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

KARAHAN ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

KARAHAN ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

KARAHAN ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

 

Altınordu İlçe Kaymakamı Erkan Karahan Altınordu Ortaokulunu ve Zuver Kaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti.

Altınordu İlçe Kaymakamı Erkan Karahan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek ile birlikte yüz yüze eğitim faaliyetlerini yerinde görmek amacıyla Altınordu Ortaokulunu ve Zuver Kaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti. 

Okul Müdürü Mahmut Güler, Müdür Yardımcıları Doğan Tali ve Leyla Yıldırım ile bir grup öğrenci tarafından çiçeklerle karşılanan Kaymakam, okul müdüründen okulun genel durumu hakkında bilgi aldıktan sonra sınıfları ziyaret etti. Yüz yüze eğitime başlayan öğrenciler ile sohbet edip birlikte ders işledi. Öğretmenler odasında öğretmenler ile bir araya gelen Kaymakam Karahan, öğretmenlerle sohbet edip, görüş ve önerilerini dinledi. Okulda yapımı tamamlanan kantin ve tadilatı devam eden toplantı salonunu ziyaret edip, bu alanlardaki yapılan çalışmalar hakkında okul yöneticilerinden bilgi alan Karahan, okul yönetici ve öğretmenlerini özverili çalışmalarından dolayı tebrik edip, bundan sonraki çalışmalarında başarılar dileyerek ziyaretini sona erdirdi.

İlçe Kaymakamı Erkan Karahan daha sonra, İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek ile birlikte Zuver Kaya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ettiler.  Okul Müdürü Sema Altuntaş ve müdür yardımcıları tarafından karşılanan Kaymakam Karahan, okul müdüründen okulun genel durumu hakkında bilgi aldıktan sonra sınıfları ziyaret etti. Yüz yüze eğitime başlayan öğrenci ve öğretmenlerle ile sohbet edip işlenen dersi izledi. Okulda yapımı tamamlanan uygulama sınıfını ziyaret edip, bu alandaki yapılan çalışmalar hakkında okul yöneticilerinden bilgi alan Karahan, okul yönetici ve öğretmenlerini özverili çalışmalarından dolayı tebrik edip, bundan sonraki çalışmalarında başarılar dileyerek ziyaretini sona erdirdi.

Haber: Dilek TİRYAKİ



  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.6 ° / 11.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 18.9 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı