Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

KARANTİNADAKİ MAHALLELERE DESTEK

KARANTİNADAKİ MAHALLELERE DESTEK

Koronavirüs vakalarının artması nedeniyle karantinaya alınan Saraycık ve Orhaniye Mahalleleri’nde yaşayan vatandaşların Altınordu Belediyesi tarafından temel ihtiyaçları karşılanmaya devam ediliyor.

Saraycık ve Orhaniye mahallelerinde yapılan koronavirüs testlerinin sonucu pozitif vakalar tespit edilmesi üzerine; Ordu İl Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla, ikinci bir değerlendirmeye kadar bu mahallelerin bazı bölgelerinde karantina kararı alınmasına, karantina kararı verilen bölgelerde giriş çıkışların kapatılmasına karar verildi.

Karantina kararının ardından Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören'in talimatıyla harekete geçen Altınordu Belediye ekipleri, bu süreçte sosyal sorumluluk ilkesi gereği yardım elini ve desteğini karantina altındaki vatandaşlara ulaştırdı.

BAŞKAN TÖREN, "HİZMETLERİMİZİN ODAĞINDA INSANIMIZ VAR"

Başkan Tören, "biz her koşulda insanımızın yanındayız. Bütün hizmetlerimizin odağında insan var. İyi gününde de kötü gününde de hemşehrilerimizi yalnız bırakmamak için gayret ediyoruz. Biz "insanı yaşat ki devlet yaşasın", insanı yaşat ki şehir yaşasın inancıyla hareket ediyoruz" dedi.

Pandemi döneminde Toplum sağlığı açısından sosyal izolasyonun önemine dikkat çeken Başkan TÖREN, "hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, bir an önce sağlık ve esenlikle bu süreci atlatmalarını diliyorum. Bu süreçte tedbirlere uymaya ve sosyal izolasyona dikkat etmeye devam edelim. Bu zor günlerinde hemşehrilerimizi yalnız bırakmadık. Bundan sonraki süreçte de her zaman hemşehrilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Pandemi salgını sürecinde hemşehrilerimizi tedbirler konusunda özellikle maske, mesafe ve hijyen devam ettirmeye davet ediyorum. Altınordu Belediyesi olarak karantinadaki mahallelilerimizin temel ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Her zorluğu birlikte aşacağız ve birlikte başaracağız" ifadelerine yer verdi. Haber: Furkan TOMAKİN



  • Perşembe 17.3 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false