Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

KARIŞ KARIŞ ORDU'YU GEZİYOR

KARIŞ KARIŞ ORDU

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Ordu'yu karış karış gezmeye devam ediyor.

 

 

Çatalpınar Belediye Başkanı Ahmet Türe, İlçe Başkanı Haşim Bakar, MHP Çatalpınar İlçe Başkanı Sezgin Yılmaz, Önceki dönem Belediye Başkanı Muhasin Eriş, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Teşkilatı, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Muhtarlarla kahvaltıda bir araya gelerek, istişarelerde bulunan Ak Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, İlçe Başkanı, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile birlikte Çatalpınar Belediye Başkanlığını ziyaret etti.

Burada Çatalpınar Belediye Başkanı Ahmet Türe ve İlçe Başkanı Haşim Bakar ile esnafları ziyaret ederek sohbet eden Milletvekili Gündoğdu, Aziz Şehitlerimiz Salim Güneş ve Volkan Demirci’nin kabrini ziyaret ederek, dua okudu.

Milletvekili Gündoğdu Çatalpınar’da son olarak, Çatalpınar Belediye Başkanı, İlçe Başkanı, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Muhtarlarla Sarı Çiçek Yaylası Mesire alanında hemşehrileriyle bir araya geldi.

Hafta sonu Fatsa’da ziyaretlerine devam eden Milletvekili Gündoğdu, Ordu Fatsa Huzurevi’ni ziyaret ederek personel ile sohbetinin ardından da Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi’yi işyerinde ziyaret etti.

Milletvekili Gündoğdu, Fatsa İlçe Başkanı İsa Yüksel ve Teşkilat Başkanı Hasan Ergeç ile İHA Fatsa Sorumlusu Ahmet Altay‘ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Haber Merkezi

 



  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı