Kırsal mahallelerde karla mücadele devam ediyor.
Fatsa Belediyesi, kış şartlarının etkisini göstermesiyle birlikte mahalle yollarında ulaşımın aksamaması için karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ilıca, Beyceli, Yavaş ve Aslancami Mahallelerinde gerçekleştirilen yoğun kar temizleme çalışmalarıyla vatandaşların güvenli bir şekilde ulaşım sağlaması hedefleniyor.
EKİPLER 7/24 SAHADA
Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yolların kapanmaması için iş makineleriyle yol açma ve tuzlama çalışmalarına devam ediyor. Yüksek kesimlerde etkisini artıran kar yağışı nedeniyle ekipler, hem yol açma hem de buzlanmayı önleyici tuzlama faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.
BAŞKAN KİBAR: “VATANDAŞLARIMIZIN MAĞDURİYET YAŞAMAMASI İÇİN SAHADAYIZ”
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, yürütülen çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Kış şartlarının hayatı olumsuz etkilememesi için tüm ekiplerimiz sahada. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması adına ilçemizin dört bir yanında karla mücadelemizi sürdürüyoruz. Özellikle yüksek kesimlerde etkisini artıran kar yağışına karşı hazırlıklı olabilmek için ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışmalarına devam etmektedir. Çalışmalarımız, kar yağışının etkisine göre planlı bir şekilde devam edecektir.” dedi.
Haber Merkezi