Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

KARSAM’I KURACAK!

KARSAM’I KURACAK!

Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, tüm Karadeniz illerini kapsayan Karadeniz Stratejik Araştırmalar Merkezi (KARSAM)’ı kuracaklarını açıkladı.

Milletvekili Enginyurt, tüzüğünü Selçuk Yüceaslan’ın hazırladığı Karadeniz Stratejik Araştırmalar Merkezi’nin kurucularını belirleyeceklerini belirtti.

Milletvekili Enginyurt, millete hizmetten vazgeçmeyeceklerini belirterek, “Biz ülkümüzün emrindeyiz, biz davamızın emrindeyiz, milletin hizmetindeyiz. Millete hizmetten zerre kadar vazgeçmeyeceğiz.  Bu saatten sonra vekil olsak ne olur, ilçe başkanı olsak ne olur, il başkanı olsak ne olur, olmasak ne olur. İşte bu maksattan hareketle tüzüğünü hazırladığımız bir stratejik araştırma merkezi kurmaya karar verdik.” Diyerek Karadeniz Stratejik Araştırmalar Merkezi’ni kurduklarını ifade etti.

BÖLGEYİ KALKINDIRACAK

Kuracakları merkezi ile birlikte Zonguldak’tan Artvin’e kadar çalışmalar yapacaklarını açıklayan Milletvekili Enginyurt, “KARSAM aracılığıyla Zonguldak'tan Artvin'e, Gümüşhane, Bayburt, Amasya, Çorum bölgesinde fındıktan hayvancılığa, arıcılıktan balıkçılığa, bütün Karadeniz'in Coğrafi, demografik, jeopolitik durumlarını içeren bu bölgeyi kalkındırmaya yönelip çalışmaları yapacağız.” Dedi.

 

PROJELER GELİŞTİRECEK

Bu merkez ile projeler de geliştireceklerini ifade eden Milletvekili Enginyurt, “Bu merkezimizde üniversite gençlerimizi bir araya toplayacağız. Öğretim görevlilerini bir araya toplayacağız. Merkezimizde işadamlarını bir araya toplayacağız. Muhtaç olanlara yardım edeceğiz. Çocuklara burs vereceğiz. Bu merkezimizde kalkınmaya yönelik hamleler, programlar, projeler geliştireceğiz.” Dedi.

 

BAĞIMSIZ OLARAK HİZMETE DEVAM

Milletvekili Enginyurt, bağımsız milletvekili olarak çalışmalarını sürdüreceğini de sözlerine ekleyerek, “Yani Milliyetçi Hareket Partisi'nden ihraç edilmiş olmak demek, bağımsız Ordu milletvekili ve arkadaşlarımızla birlikte hizmetimizden geri durmamız demek olmadığını herkese göstereceğiz. İnşallah mücadelemizden de zerre kadar taviz vermeden yolumuza devam edeceğiz. “ dedi.

“ÜLKÜCÜLÜĞÜMDEN VAZGEÇMEDİM”

Ülkücülüğünden vazgeçmediğini de vurgulayan Milletvekili Enginyurt, “Birileri hakkımızda tezhirat yapıyor; falan partiye gidecek Milletvekili olmak için ülkücü olmak olmadık. Biz Allah rızası için Türk Milliyetçiliği hareketini Turan ülküsü etrafında birleştirmek için ülkücü olduk. Dolayısıyla fikirlerimize, inançlarımıza ters olanlarla bir arada olmamızı kimse bizden beklemesin. Fakat bizim arkadaşlarımıza da hiç kimse hakaret etmeye kalkmasın.” Diyerek açıkladı. Davasına asla ihanet etmediğini de sözlerine ekledi.

 

“VARLIĞIMIZI HERKESE GÖSTERECEĞİZ”

Yapılacak ilk seçimlerde bağımsız aday olacağını da ifade eden Milletvekili Enginyurt, “Bundan sonra da davam için, milletimiz için mücadeleye devam edeceğim. Bu sayı her geçen gün artacak. Arkadaşlarımızla birlikte bu şehirde varlığımızı herkese göstereceğiz. Yapılacak ilk seçimlerde Bağımsız Ordu Milletvekili adayı ol, derseniz. Sizlerle birlikte yolumuza devam edeceğiz.” Dedi. Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Perşembe 17.3 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false