Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

KASAPOĞLU AÇIKLAYACAK!

KASAPOĞLU AÇIKLAYACAK!

KASAPOĞLU AÇIKLAYACAK!

2017 yılından beri açılış tarihi belirlenen ancak belirtilen tarihe göre açılmayan Ordu Stadyumu hakkında, AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu açıklamalarda bulundu.

Son yapılan ihale ile birlikte 2021 yılının Şubat ayında açılması planlanan Ordu Stadyumu’nun açılışı iki ay daha ertelendi. Ordu Stadyumu ile ilgili erteleme kararının ardından AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu açıklama yaptı. Ordu Stadyumu’nun kesin açılış tarihini, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun yapacağı öğrenildi.

Mecliste Spor Bakanı ile bir araya geldiklerini söyleyen Metin Gündoğdu, görüşmenin olumlu olduğunu söyledi. Metin Gündoğdu: ”İl Başkanları toplantısında stadyumla ilgili sıkıntıları İl Başkanımız Halit Tomakin’in dile getirmesiyle son kalan kısım ihaleye açıldı ve şu anda bitirilmek üzere. Sayın Gençlik ve Spor Bakanımız ile iki hafta önce görüşme yaptık ve Ordu’ya davet ettik. Kendileri Ordu’ya gelecek ve stadyumu gezecek. Devamında stadyumun ne zaman açılacağını kendisi söyleyecek. Açılışta da ya şöhretler karması ya da A Milli veya genç milli takımlardan birisini Ordu’ya getirerek açılışı böyle yapmayı düşünüyoruz.” dedi.

Yapılan görüşme neticesinde Gençlik ve spor Bakanı’na teşekkür eden Metin Gündoğdu, Ordu’da ilk olacak olan Spor Lisesi’nin de açılacağını belirtti. Gündoğdu: ”Ordu Stadyumu’nda Türkiye’de ilk olacak olan Spor Lisesi açılıyor. Bu Türkiye’de ilk olacak. Bakanlığımız Stadyumun belli bir bölümünü Spor Lisesi’ne tahsis etti ve lise olarak açacak. Spor Lisesi ihtiyaç olan bir lise. Çocuklarımız küçük yaşlarda kendi kabiliyetlerine göre bölümlere ayrılacak. Kendi isteklerine göre spor liselerine gidecek ve buradan üniversitlerde spor akademilerine gidecek.” ifadeleri kullandı.

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Ordu Stadyumu’nun Ordululara ve Orduspor’a hayırlı olacağını belirtirken, Orduspor konusundaki ifadeleri kafaları karıştırdı. SPOR52



  • Çarşamba 25.6 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı