Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

KAYMAKAM KARAHAN’DAN ZİYARET

KAYMAKAM KARAHAN’DAN ZİYARET

KAYMAKAM KARAHAN’DAN ZİYARET

 

Altınordu İlçe Kaymakamı Erkan Karahan Cumhuriyet ve Fatih Anadolu lisesini ziyaret etti.

Altınordu İlçe Kaymakamı Erkan Karahan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek ile birlikte Cumhuriyet ve Fatih Anadolu Lisesini ziyaret etti. Okul Müdürleri Saniye Özbilen, Yüksel Uğurlu ve müdür yardımcıları tarafından karşılanan Kaymakam Karahan, okul müdürlerinden okullarının genel durumu hakkında bilgi aldıktan sonra okul binaları ve bahçesinde incelemelerde bulundu. Yeni binalarına taşınan okullarda bugüne kadar yapılan çalışmalar ve yapılması gereken çalışmalar konusunda bilgi alan Kaymakam sınıfları da ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle ile sohbet etti. Cumhuriyet Anadolu Lisesinde yürütülen Cities and Cultures :Hand to Hand  e-Twinning  projesi  hakkında İngilizce Öğretmeni Emel Yılmaz, Kaymakam Karahan’a sunum yaptı.

Öğretmen Emel Yılmaz: "Kuruculuğunu üstlendiğim Cities and Cultures :Hand to Hand projesi 3 yabancı ülke olmak üzere 9 ortaklı bir uluslararası e-Twinning  projesidir. Projemizin amacı öğrencilerimizin yaşadıkları şehri, gidip gezilecek yerleri, geleneksel yemekleri ve yöresel ürünleri kendi gözleri ile tanıtmak ve diğer şehirleri öğrenerek kültür alışverişi sağlamaktır." dedi.

Öğretmen Emel Yılmaz ve öğrencilerden bilgi alan Kaymakam ve İlçe Milli Eğitim Müdürü proje ile ilgili okul pano ve sergisini gezdi, öğretmen ve öğrencilere şehrimizin tanıtımına sundukları katkıdan dolayı teşekkür etti. Kaymakam Erkan Karahan, okul yönetici ve öğretmenlerine çalışmalarında başarılar dileyerek ziyaretini sona erdirdi.

Haber: Mert Tolga COŞGUN

 



  • Salı 19.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.6 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false