Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

KAZANAN ÇIKMADI!

KAZANAN ÇIKMADI!

KAZANAN ÇIKMADI!

TFF 3.Lig ekibi Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü, ikinci haftada maçında Karbel Karaköprü Belediyespor karşısında beraberliği son anda kurtardı. 1-1

Sezona fırtına gibi başlayan ve kendi sahasında ilk maçta galibiyeti dört golle alan Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü, ligin ikinci hafta maçında Karbel Karaköprü Belediyespor’un konuğu oldu. Kendisi gibi dört golle kazanan Şanlıurfa temsilcisi karşısında ise son dakikada puanı kurtardı.

Maça defansif bir anlayışla başlayan Telat Özden’in öğrencileri kalesinde ise ilk yarının uzatma anlarında golü gördü. Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü, aradığı golü ise 86.dakikada Metin Sevinç ile bularak deplasmanda önemli bir puan aldı.

Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü, bu sezon oynadığı iki maçı da kaybetmezken tek yenilgisini Türkiye Kupası maçında aldı.

Stadyum: Şanlıurfa Faruk Çelik Stadı

Hakemler: Levent Buğra Vartemel, Ozan Bekar, Tahir Yalçın

Karbel Karaköprü Belediyespor: Ersel Çilingir, Emre Yıldırım, Fikret Sevilgen, Emre Aydın (Dk.90 Mehmet Durgut), Abdurrahman Ayhanoğlu, Halil Yılmaz (Dk.82 Batuhan Türk), Ahmet Mümin Papaker, Umut Dilek, Emre Karadağ, Fevzi Özkan (Dk.73 Fahri Utku Öçalmaz), Doğacan Diker (Dk.90 Burak Büyükkaya)

Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü: Cantuğ Temel, Eray Eren, Ahmet Batuhan Akyüz, Ömercan Aslan (Dk.78 Seçim Can Koç), Tevfik Doğukan Pala (Dk.78!Eren Yalçın), Metin Sevinç, Mustafa Bayhan (Dk.60 Can Ahmet Üstün), Ufuk Özcan, Bilal Gülden, Cevatcan Ekinci (Dk.60 Arda Saltan), Oğuz Saltabaş (Dk.90 Volkan Geyik)

Goller: Dk.45 Halil Aydın (Karbel Karaköprü Belediyespor), Dk.86 Metin Sevinç (Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü)

Sarı Kartlar: Fikret Sevilgen, Emre Karadağ (Karbel Karaköprü Belediyespor), Mustafa Bayhan, Oğuz Saltabaş, Eren Yalçın, Seçim Can Koç (Orduspor 1967 Futbol İşletmeciliği ve Spor Kulübü)

SPOR 52



  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.6 ° / 11.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu