Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

KAZANMAYA İNANIYOR!

KAZANMAYA İNANIYOR!

ÇIKIŞA GEÇTİ!

 

 

 

 

Uzun aradan sonra galibiyetle buluşan 52 Orduspor Futbol Kulübü, bugün deplasmanda oynayacağı 68 Aksaray Belediye Spor maçından da 3 puan alarak dönmeyi istiyor.

Misli.com 3.Lig’de mücadele eden 52 Orduspor Futbol Kulübü yeni teknik direktörü Bora Marangoz ile çıkışa geçti. Kendi sahasında oynadığı grup lideri 1954 Kelkit Belediyespor’u 3-0 gibi net bir skorla yenerek yedi haftalık galibiyet hasretin son veren 52 Orduspor Futbol Kulübü, yaptığı açıklamada hedeften uzaklaşmamak için maçı kazanmak zorunda olduklarını ve kazandıklarını belirtti.

“KAZANMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİRECEĞİZ”

Kazanmayı alışkanlık haline getirmek için de takım olarak var gücüyle çalışmalarına devam ettiklerini açıklayan 52 Orduspor Futbol Kulübü,  tedavileri devam eden Gökhan Özer, Batuhan Bahtiyar ve Erce Güngör dışında eksikleri olmadıklarını açıkladı.

“HEDEFİMİZDEN UZAKLAŞMAK İSTEMİYORUZ”

52 Orduspor Futbol Kulübünden yapılan açıklamada, “Tekrar bir ivme kazanmak ve yukarıdaki rakiplerimizle aramızdaki puan farkını kapatmak için grubumuzda şuan lider olan 68 Aksaray BelediyeSpor’u da yenerek çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Hedefimiz ikisi deplasmanda, biri içeride oynayacağımız kalan üç maçı da kazanıp, devreyi 28 puanla kapatmak. Şampiyonluk hedefimizden uzaklaşmak istemiyoruz.” denildi.

52 Orduspor Futbol Kulübü, takıma güvendiklerini ve başarılı olacaklarına inandıklarını açıklayarak taraftarlarında güvenip desteklemelerini beklediklerini ifade etti. Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Salı 23.4 ° / 9.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.9 ° / 15.3 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 13.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı