Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

KENT MERKEZİNDE SIKI ÇALIŞMA

KENT MERKEZİNDE SIKI ÇALIŞMA

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri hafta sonu yoğun bir şekilde etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle seferberlik ilan etti.

3 gün boyunca Ordu’da etkili olan kar yağışıyla birlikte kentte seferberlik ilan eden Ordu Büyükşehir Belediyesi 374 iş makinesi ve 450 personelle mesai gözetmeksizin çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında yaya ve trafik yoğunluğu olan ana ve ara arterlerde kar temizleme çalışması tüm hızıyla devam ediyor.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

19 ilçede kar nedeniyle kapanan yollarda etkin mücadele sürdüren ekipler 773 mahalle yolunu ulaşıma açarken,  daha önce açılan ancak etkili kar yağışı ve tipi nedeniyle tekrar kapanan 113 mahalle yolunu ise açmak için çalışmalarını sürdürüyor.

EKİPLER GÖREV BAŞINDA

Ordu merkez ve ilçelerinde 3 gündür etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi sonrası harekete geçen Büyükşehir Belediyesi vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için çalışmalarını hızlandırdı. Ekipler ilçe merkezlerindeki sağlık kuruluşlarının yollarını ve trafikteki ana arterleri iş makineleriyle açık tutarak tuzlama çalışması yapıyor. Kent merkezlerinde yayaların sorun yaşamadan ulaşımlarını sağlayabilmesi için kaldırımları temizlemeyi sürdüren ekipler, çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

“EKİPLERİMİZ YOĞUN MESAİ HARCIYOR”

Karla mücadele çalışmalarının aksamadan devam ettiğini belirten Fen İşleri Dairesi Başkanı Dursun Ali Kırmızıtaş, “Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması adına gece gündüz demeden ekiplerimiz yoğun bir mesai harcıyor. Hafta sonunun araya girmesi de belediye çalışmalarını aksatmadı ve karla mücadele çalışmalarımız devam etti. Bu soğuk hava koşullarında özveriyle çalışan ekiplerimize teşekkür ediyorum. Herhangi bir olumsuzluk durumunda vatandaşlarımız Büyükşehir Belediyemizin 233 25 54, 233 25 58, 233 25 59 ve 444 1 052 numaralı çağrı merkezini arayarak bilgilendirmede bulunabilir” dedi. Haber: Cemil ORDU

 

 

 

 

 



  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli