Bugün, 8 Eylül 2024 Pazar

KESİNTİSİZ HİZMET!

KESİNTİSİZ HİZMET!

BÜYÜK KOLAYLIK!

Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesi, sağlık hizmetlerinde önemli bir yenliğe imza attı.

Son zamanlarda artan sağlıkta randevu sorununa Ordu Eğitim Araştırma Hastanesi randevu sisteminde Sağlık Bakanlığının başlatmış olduğu akşam vardiya poliklinik hizmeti uygulaması ile çözüm getiriyor. 

Sağlık Bakanlığının başlatmış olduğu uygulama ile hastane vatandaşların talebine kayıtsız kalmayarak temel sağlık ihtiyaçlarını gidermesi için Temmuz ayı içerisinde mesai dışı poliklinik hizmeti vermeye başlıyor. 

SAĞLIKTA RANDEVU SİSTEMİNE YENİ ÇÖZÜM!

Randevu alamayan hastaların daha rahat tedavi olmasına imkân sağlayacak olan Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesi akşamları da hasta kabulüne başlayarak kesintisiz hizmet verecek. 

Yaklaşık 15 branşta hizmet verecek olan hastane, randevu alamayan hastalar için büyük kolaylık sağlayacak. 1 Temmuz itibariyle devreye alınan hasta kabulü işlemleri, MHRS sisteminden randevu da alınabiliyor. 

Yeni düzenleme ile birlikte, randevu alamayan hastalar için daha rahat tedavi olma imkanı sağlanacak. Hastalar, Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden randevu alarak akşam saatlerinde de muayene olabilecek. Ayrıca, hastane cumartesi günleri de hizmet vermeye devam edecek.

Akşam saatlerinde hastanenin kan alma, laboratuvar, röntgen ve tomografi bölümleri de aktif olarak hizmet sunacak. Bu sayede, hastalar teşhis ve tedavi süreçlerinde zaman kaybı yaşamadan hizmet alabilecekler. Hastanede gündüz poliklinik hizmetleri de kesintisiz olarak sürecek.

“BAKANLIĞIMIZIN ÇİZMİŞ OLDUĞU ROTA DOĞRULTUSUNDA DAHA İYİ HİZMET VERMEYE GAYRET GÖSTERİYORUZ”

Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ali Yılmaz, “Ordu Şehir Hastanesi açılıncaya kadar, Ordu Eğitim ve Araştırma Hastanesinde mevcut hizmetin daha kaliteli, verimli daha çok insanlara ulaşılabilir hale gelmesi amacıyla Sağlık Bakanlığımızın öncülüğünde, bakanlığımızın çizmiş olduğu rota doğrultusunda daha iyi hizmetler vermeye gayret gösteriyoruz. Hastanemizde günlük yaklaşık 4 bin 300 hasta bakılıyor. Hastanemiz için çok iyi bir rakam ama yine de yetmiyor. Bu nedenle insanlarımızın hekimlere ulaşabilmesi açısından bakanlığımızın böyle bir uygulaması vardı ancak bunu revize ederek daha iyi hale getirildi” diye konuştu. 

“VATANDAŞLARIN HEKİME ULAŞMASINDA, RANDEVU ALMASINDA BÜYÜK KOLAYLIK SAĞLAYACAK VE ALTERNATİFLERİNİ ARTTIRACAK”

“Yaklaşık 15 branşta öğretim üyelerimiz ve uzman hekimlerimiz normal poliklinik hizmeti verecekler” diyen Başhekim Doç. Dr. Ali Yılmaz, “Hafta sonu ve akşamları da röntgen, radyoloji, kan alma gibi bütün departmanları aktif hale getirerek bu hizmeti sağlayacağız. Bu hizmet insanların hekime ulaşmasında, randevu almasında büyük kolaylık sağlayacak ve alternatiflerini arttıracak” dedi. 

HAFTA İÇİ VE HAFTA SONU HİZMET VERECEK!

Temmuz ayı boyunca 6 gün (hafta içi ve Cumartesi) günleri Eğitim Araştırma Hastanesi, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde poliklinik hizmetleri verilecek. 

Hafta içi 17.00-20.00 saatleri arasında; Cumartesi günleri polikliniklerden bazıları 09.00-12.00; bazıları ise 13.00-16.00 saatleri arasında hizmet verecek. Hizmet verecek poliklinikler ise şu şekilde;

* Aile Hekimliği

* Psikiyatri

* Ramotoloji

* Kardiyoloji

* Üroloji

* Nöroloji

* Ortopedi

* Göz Hastalıkları

* Dahiliye

* Beyin ve Sinir Cerrahisi

* Cildiye 

* Endoktrin ve Metabolizma Hastalıkları

* Kalp ve Damar Cerrahisi

* Beyin ve Sinir Cerrahisi

* Çocuk Kardiyolojisi

* Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı

* Çocuk Cerrahi

Özel Haber: Sümeyye TOMAKİN



  • Pazar 25.9 ° / 17.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 26 ° / 18.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 28.3 ° / 17.3 ° Güneşli