Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

“KİBİR ABİDELERİNİN BU DAVADA YERİ OLMAZ”

“KİBİR ABİDELERİNİN BU DAVADA YERİ OLMAZ”

AK Parti İlçe Başkanları toplantısında konuşan AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin; "Makamın gücüne, imkanlarına güvenerek gönül kıran, insanları rencide eden, vatandaşa tepeden bakan kibir abidelerinin bu davada yeri olmaz” dedi.

Ocak ayı AK Parti İlçe Başkanları toplantısı İl Başkanı Halit Tomakin Başkanlığında gerçekleştirildi. İl Başkanları toplantısına İlçe Başkanları ve İl Yürütme Kurulu üyeleri katıldı.

Toplantının açılışında konuşan AK Parti İl Başkanı Halit Tomakin, “2020 yılının İlk toplantısını yaparken 19 İlçe Başkanımız ile Ordu’nun  6001 metrekaresine ayak basmadık yer, çalınmadık kapı, gidilmedik yer, sıkılmadık el bırakmayacağız AK Parti’nin,  dünya liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın aziz milletimiz için yapmış olduğu sessiz devrimleri bıkmadan, usanmadan, vatandaşlarımıza anlatacağız. Bunun yanında teşkilat çalışmalarımıza ara vermeden, hız kesmeden devam edeceğiz. 2020 yılı kongre yılımız olması nedeniyle teşkilatlarımız açısından yoğun geçecek bir yıl olacak” dedi.  

 

“makamın gücüne güveneNLERİN bu davada yeri olmaz”

Başkan Tomakin, 7. Olağan Kongre sürecine girildiğini belirterek İlçe Başkanlarına önemli uyarı ve tavsiyelerde bulundu. Başkan Tomakin, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Erdoğan’ın her yerde  söylediği gibi makamın gücüne, imkanlarına güvenerek gönül kıran, insanları rencide eden, vatandaşa tepeden bakan kibir abidelerinin bu davada yeri olmaz, olamaz onun için Yönetime seçilecek çalışma arkadaşlarımızı bu doğrultuda kuyumcu hassasiyeti ile belirleyeceğiz çünkü, bizim  Büyük ve Güçlü Türkiye hedefimiz var, bizim bir sevdamız, bizim bir kutlu davamız var, hani bir ata sözümüz vardır. "bir mıh bir nal kurtarır; bir nal bir at kurtarır; bir at bir er kurtarır; bir er bir cenk kurtarır; bir cenk bir vatan kurtarır" ALLAH cc. Göstermesin birimizin en ufak bir hatası atasözümüzde de belirtildiği gibi zincirleme olarak AK Parti’mizin tökezlemesine vesile olur. Onun için Cumhurbaşkanımızın dünyadaki gür sesinin  kısılmaması için hiç birimiz görevimizi aksatmayacağız”  dedi.

 

“HASSAS DAVRANMALIYIZ”

Başkan Tomakin, Teknolojinin baş döndürücü bir hızla geliştiğini, dünyanın bir köy kadar küçük olduğunu, günümüzde bir olayla ilgili anında haberdar olma, haber alma gibi sosyal medyanın geliştiğini ifade ederek, kimsenin hesap şifrelerini başkası ile paylaşmamasını, aksi takdirde telafisi mümkün olmayan vicdanları yaralayan sonuçlara sebebiyet verilmektedir diyerek, her teşkilat mensubu arkadaşlarımızın paylaşımlarını yaparken daha dikkatli olması, özellikle topluma mal olmuş değerlerin rencide edilmemesi konusunda hassas davranılması gerektiğinin vurgusunu yaptı. Haber Merkezi



  • Çarşamba 25.6 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı