Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

KIRSALDA YOLLAR GENİŞLİYOR

KIRSALDA YOLLAR GENİŞLİYOR

Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü birinci ve ikinci bölge şefliği ekipleri sorumluluk alanlarında yol genişletme, çakıllama ve reglaj çalışmalarını sürdürüyor.

Kırsal Hizmetler Müdürlüğü birinci bölge şefliği ekipleri tarafından Hatipli mahallesi Hürriyet mevkiinde 2 gün süren çalışma ile 3.5 kilometre reglaj ve çakılama çalışması, Yusuflu mahallesi Talo mevkiinde ise 1 gün süren çalışma ile 1.5 kilometre kanal temizleme ve reglaj çalışması gerçekleştirildi.
   Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ikinci bölge şefliği ekipleri tarafından ise Yalıköy mahallesi Kıran sokakta 4 gün süren çalışma ile 800 metre yol genişletme ve Uzundere mahallesi Çardaklar mevkiinde sel felaketinde yıkılan köprünün korkulukları yapıldı.

  Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar gerek şehir merkezinde imarlı alanlarda gerekse de kırsal bölgelerde yol çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirterek, “Kırsal bölgelerde muhtarlık ve vatandaşların taleplerini değerlendirerek çalışma yapıyoruz. Çalışma yaparken öncelik ve aciliyet durumuna göz önünde bulunduruyoruz. Ekiplerimiz belediyemize gelen her talebi imkânlar ölçüsünde değerlendirmeye devam ediyor.” dedi.   Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Perşembe 17.3 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false