Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

KIRSALDAKİ OKULLAR TİTİZLİKLE DEZENFEKTE EDİLİYOR

KIRSALDAKİ OKULLAR TİTİZLİKLE DEZENFEKTE EDİLİYOR

KIRSALDAKİ OKULLAR TİTİZLİKLE DEZENFEKTE EDİLİYOR

Köy okullarının 15 Şubat’ta yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele tedbirleri doğrultusunda yüz yüze eğitime başlayacağının açıklanmasının ardından Altınordu Belediyesi ekipleri kırsal mahallelerde bulunan ilkokul ve ortaokullar da yoğun bir dezenfekte çalışması başlattı.   

Altınordu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, yüz yüze eğitim dönemi öncesinde kırsalda bulunan tüm okullarda sınıflar başta olmak üzere öğrencilerin toplu olarak kullandıkları yemekhane, konferans salonu, koridorlar, merdivenler, lavabo ve kapı kolları dahil temas edilebilecek her alanı titizlikle dezenfekte ediyor.

“ÇOCUKLARIMIZIN SAĞLIĞI HER ŞEYDEN ÖNEMLİ”

Pandemi sürecinde virüsün yayılımının önlenmesi ve toplum sağlığının korunması için yoğun bir hijyen çalışması yürüttüklerini belirten Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, “15 Şubat ve 1 Mart tarihlerinde başlanılması planlanan yüz yüze eğitim öncesi okullarımızda hijyen bakımından gerekli bütün önlemleri alıyoruz. Öğrencilerin daha sağlıklı, güvenli ve hijyenik bir ortamda ders başı yapabilmeleri için ilçe genelindeki tüm okullarımızda ekiplerimiz tarafından dezenfekte çalışması yürütülüyor. Her zaman olduğu gibi bundan sonrada yarınlarımız olan çocuklarımızın sağlıklı ortamda eğitim öğretimlerini sürdürebilmeleri için katkı vermeye ve yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi. Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false