Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

KONFORLU BİR YAPIYA KAVUŞUYOR!

KONFORLU BİR YAPIYA KAVUŞUYOR!

KONFORLU BİR YAPIYA KAVUŞUYOR!

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi ortak kullanım alanı olan parklarda bakım ve onarım çalışması gerçekleştiriyor.

Büyükşehir Belediyesi Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı ekipleri bir yandan ot biçme, ağaç budama, peyzaj, çiçeklendirme ve çevre temizliği gibi rutin işleri yaparken bir yandan da parklarda bulunan kent mobilyaları ve oyun gruplarının bakım ve onarımını yapıyor.

Altınordu, Ünye, Fatsa ve Gülyalı ilçeleriyle çalışmalara başlayan ekipler, kent mobilyalarının ve oyun gruplarının bakım ve onarımını yaparken aynı zamanda eskiyen mobilyaları Büyükşehir Belediyesi Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığının atölyelerinde üretilen yeni mobilyalarla değiştiriyor. Ekipler böylelikle parkları estetik ve konforlu bir yapıya kavuşturuyor.

“ESTETİK VE KONFORLU HALE GETİRİLİYOR”

Büyükşehir Belediyesi Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanı İzzet Gündoğar parkların daha estetik ve konforlu bir yapıya kavuşturulması için bakım ve onarım çalışmalarının yapıldığını söyledi.

Daire Başkanı Gündoğar şöyle konuştu: “Ekiplerimiz Ordu genelinde ot biçme, çiçeklendirme, peyzaj gibi rutin işleri gerçekleştirirken bir yandan da vatandaşlarımızın ortak kullanım alanları olan parklarda bakım ve onarım çalışması gerçekleştiriyor. Altınordu, Ünye, Fatsa ve Gülyalı ilçelerinde bulunan mevcut parklarımızda başlattığımız çalışma ile oyun gruplarının ve kent mobilyalarının bakım, onarımı yapılıyor. Eskiyen mobilyalar atölyelerimizde yapılan yeni mobilyalarla değiştiriliyor ve daha estetik ve konforlu bir yapıya kavuşturuluyor.” dedi.

Haber: Sümeyye ŞAHİN

 

 

 

 

 



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false